Haberler

Davutoğlu ve Hürriyet'e Saldıran Grubun İçindeki Boynukalın Yan Yana

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, Hürriyet'e yapılan saldırıyla gündeme gelen ve 1 Kasım için tekrar aday gösterilmeyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın'la poz verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kocatepe Kültür Merkezi'nde, "Başbakanımız Gençlerle Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Davutoğlu salonda en ön sırada otururken solunda Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan sağında ise Hürriyet'e yapılan taşlı sopalı saldırıyla gündeme gelen AKP Gençlik Kolları Başkanı ve Milletvekili Abdurrahim Boynukalın yer aldı. Davutoğlu ve Boynukalın beraber salonu selamladı. Davutoğlu, "Şiddetten nefretten uzak durmak gerekiyor. Görüş ayrılıklarının çatışmaya dönüşmemesi için birbirimizi sevmeliyiz" dedi.

"BİRBİRİMİZİ SEVMELİYİZ"

Başbakan Davutoğlu, "Allah adildir bir kuluna bir zorluğu görme kabiliyeti vermişsse onu yenme ve aşma gücü de vermiştir. Bunu yenerken gücünüzü de kendi ruhunuzda bulacaksınız. Kendi dünyanızı inşa edecek gücü kendinizde bulamazsanız büyük hayallerinizi inşa edemezsiniz. Şiddetten nefretten uzak durmak gerekiyor. Öğrencilik yıllarımızda şiddetten uzak durduk ama azade olamadık. Şimdi yaşadığımız terör o yıllarda gencecik toprağa düşen gençlerin yaşaması durumunda ülkeye neler katabileceğini düşünürüm. Görüş ayrılıklarının çatışmaya dönüşmemesi için birbirimizi sevmeliyiz" dedi.


"SANAT VE ESTETİK BİLİNCİNİZİ İNŞA ETMENİZ LAZIM"

Başbakan Davutoğlu, "Sizi gerçek anlamda geliştirecek şey örgün eğitimin dışında da kendinizi geliştirmenizdir. Kendinizle barışık olun. Kendi içinde çatışan dışarıyı göremez. Her medeniyeti her ideolojiyi okuyun. Günlük hayatta sosyal aktivitelerin içerisinde olun ama bir yandan da 2030'lu yılların ihtiyaçlarına uygun olarak kendinizi geliştirin. Kızım, oğlumla birlikte bana hesap soruyor. Baba, biz bu her şeyi öğrenmek zorunda mıyız diye soruyor. Haklılar. Mesela bilgiye boğmak değil, mesele gençleri düşünmeye sevk etmek. Çift ana dalı ilk yapan öğrencilerdendim. İmkan olsa beş ana dal yapmak isterdi. Kendi medeniyetinizi anlamak için medeniyetler tarihini hıfzetmeniz lazım. Sanat ve estetik bilincinizi inşa etmeniz lazım. Bütün felsefi ve düşünsel arka planı geliştiren bir mühendis makineye bile ruh verir. İbni Sina'yı okumayan biri insanı bir kadavra olarak görür.Mesele çok bilgi ile yüklenmek değil de mesele düşünce yöntemini öğrenmektir. Onu da yapacak olan sizsiniz. Sizin çabanızdan daha önemli olan yoktur. Bunu yapacak olan sizsiniz. Mevlana ile irfanın huzurunu hissedersiniz. Bizimle birlikte siyaset yoluna çıkacak herkesin Ahlak-ı Ala'yı okumasını şart koşarım" diye konuştu.


"GELECEK YIL AVRUPA'YA VİZESİZ GİREBİLECEKSİNİZ"

Başbakan Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü, " İnşallah daha nice dersler yapacağız. İşte burada doğu batı ayrımı yapmadan bütün insanlığı kuşatacağız. Bizler yıkmaya değil inşa etmeye geliyoruz. Sevgili gençler size büyük sorumluluklar düşüyor. Kendinizi büyük ideallerden kopararak siyasetin dar dehlizlerine girmeyin. İlk kez oy kullanacak gençlerimize hayatlarına anlam katacak şekilde oy kullanmalarını temenni ediyoruz. Ülkemizin üzerine giydirilen deli gömleğini yırtıp atmamız ve prangalarımızı kırıp atmamız önem arz ediyor. Seçilme yaşını 18'e indiriyoruz. GSS borçlarının tümünü de sileceğiz. Kimsenin kaygısı olmasın. Bedava internet sağlayacağız. Gençlerimizin barınma sorununu ortadan kaldıracağız. Pasaport harcını gençlerden kaldırıyoruz. İnşallah gelecek yıl Avrupa'ya vizesiz girebileceksiniz. Aman ha sınav vizelerinizi kaçırmayın o başka. Kendi işinizi kuracaksının proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız sermaye vereceğiz. Bu sermaye yetmezse 100 bin TL faizsiz kredi vereceğiz."


DAVUTOĞLU VE BOYNUKALIN SALONDA BULUNANLARI BİRLİKTE SELAMLADI

Başbakan Davutoğlu konuşmasına başlamadan önce otururken yanında Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan diğer yanında ise Hürriyet'e yapılan saldırıyla gündeme gelen ve 1 Kasım seçimlerinde tekrar milletvekili adayı gösterilmeyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın yer aldı. Davutoğlu ve Boynukalın salonda bulunanları birlikte selamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahim Boynukalın Ahmet Davutoğlu Ak Parti Hürriyet Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (11)

melih:

Burdanda bugün ile kanalturk tv ye saldırmaya giderlerse şaşmam

18
4
yanıtYanıtla
vatansever:

Bunlara oy veren insanlarin beyin hücreleri ölmüs olmasi lazim baska türlü bunlara oy verilmez

6
3
yanıtYanıtla
mustafa:

ıste gördünüz ey türk halkıı bunalr mafıyadan katlıyamalrdan canlı bonbaalrdan beslenen bı zıhnıyettt 1 kasımda abası yolculayalım melkete huzur güven gelsın

5
1
yanıtYanıtla
Korkulu rüyaMobil-IOS:

Boynu inceltılır

4
1
yanıtYanıtla
...Erbaa...:

EY MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM ,KİME OY VERİRSEN VER AMA ŞU BEYNAMAZ SOLCULARDAN ( CHP VE HDP ) UZAK DURUN.... CHP HAİN HDP Yİ DESTEKLEDİ, HDP DE PKK Yİ DESTEKLEDİ ŞEHİTLER GELİYOR... CHP NİN ARKASİNDA DHKP-C VAR.. HDP NİN ARKASİNDA PKK VAR.... LÜTFEN UNUTMA..GEZİYİ,BAŞÖRTÜSÜNÜ,SAVCİMİZİ,ŞEHİT POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ UNUTMA.....

0
3
yanıtYanıtla
duran yildirim:

yanindaki kel pkk teror orgutu degil diyen akpkkli

1
1
yanıtYanıtla
siverekliMobil-ANDROID:

yapılanları sadece izleyin. .iyice analiz edin..

2
0
yanıtYanıtla
asiMobil-ANDROID:

vatan için HDP ye

1
0
yanıtYanıtla
01Mobil-ANDROID:

yaşasın HDP oylar HDP ye

1
0
yanıtYanıtla
mehmetMobil-ANDROID:

ya bunlarda ar damarı çatlamış, allah için akp nin içinden bir tane dürüst insan çıkmaz mı.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title