Haberler

Başbakan Cuma Sonrası Alişan ve Turistlerle Sohbet Etti

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Dolmabahçe Camisinde kıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Dolmabahçe Camii'nde kıldı. Erdoğan, cami çıkışında sanatçı Alişan ve turistlerle sohbet etti.

Başbakan Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'daki konutundan ayrılarak Dolmabahçe Camii'ne geldi. Erdoğan'ın gelişi nedeniyle cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Erdoğan'a eşlik etti. Erdoğan cuma namazının ardından cami çıkışında vatandaşlar ve turistlerle sohbet etti. Aynı camide namaz kılan sanatçı Alişan da cami önünde bir süre Erdoğan'ı bekledi. Başbakan Erdoğan Alişan'la da bir süre sohbet etti.

Öte yandan, Erdoğan'ın cami önünde turistlerle sohbeti sırasında yanına gelen bir genç, elindeki telefonla 'selfie' fotoğrafı çekti. Erdoğan, cuma namazının ardından çalışma ofisine geçti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Dolmabahçe Sarayı İstanbul Alişan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title