Haberler

Davutoğlu, "Başbakan Ahmet" Sloganları Eşliğinde Konuştu

Güncelleme:

Gümüşhane ziyaretinde halka seslenen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Başbakan Ahmet" sloganlarına, "Önemli olan sizlerin yüreğinizdeki yerimizdir" karşılığını verdi.

"Başbakan Ahmet" sloganları eşliğinde konuşan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Biz şimdiki görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz buraya sizlerle buluşmaya geldik. Hangi mevkide olursak olalım önemli olan sizlerin yüreğinizdeki yerimizdir. Halkın yüreğinde yer edinenlerin iki cihanda da saadeti vardır" dedi.

Bakan Davutoğlu, dün çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bayburt'ta sabah saatlerinde konakladığı Bayburt Üniversitesi Konukevinden ayrıldı. Karayolu ile Gümüşhane'ye hareket eden Davutoğlu, Gümüşhane il sınırında karşılandı.

Ardından Köse ilçesine geçen Davutoğlu, ilçe merkezindeki bir çay ocağında oturup vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Davutoğlu, daha sonra ise Kelkit Belediye Başkanlığı önünde halka hitaben yaptığı konuşmada, Gümüşhane'nin cumhurbaşkanı seçiminde 3. olduğunu belirterek, teşekkür etmek amacıyla Gümüşhane'yi ziyaret etmek istediğini söyledi.

Bakan Davutoğlu, Arakan'a, Myanmar'a da Türkiye Cumhuriyeti devletinin gerekli desteği verdiğini ifade ederek, cumhurbaşkanı seçiminde bütün Bosna'nın Başbakan Erdoğan için dua ettiğini ifade etti.

Valiliği de ziyaret eden Davutoğlu, Gümüşhanelilere cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Erdoğan'a verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken kentin jeopolitik açıdan önemli bir konumda olduğunu da vurguladı.

-"BİZ ŞİMDİKİ GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"-

AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığın en büyük adayı olarak gösterilen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gümüşhane'de vatandaşlara seslenirken önemli mesajlar da verdi.

AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin nereden nereye geldiği anlatan Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Recep Tayyip Erdoğan'a büyük oranda oyun çıktığını belirterek, Gümüşhanelilere teşekkür etti.

"Başbakan Ahmet" sloganları arasında devam eden mitingde Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Biz şimdiki görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz buraya sizlerle buluşmaya geldik. Hangi mevkide olursak olalım önemli olan sizlerin yüreğinizdeki yerimizdir. Halkın yüreğinde yer edinenlerin iki cihanda da saadeti vardır. Allah sizin yüreğinizdeki yerden bizi mahrum bırakmasın. Diğer mevki ve makamlar gelip geçicidir.

Siyasetimizin tek gayesi var dünyanın her yerinde yüzünüzü ak çıkarmak.

Kimse bu milletin başına çorap öremez. Milletin yürüyüşünü kimse durduramaz. Siz 10 ağustos mührünüzle tüm mazlumlara da sahip çıktığınız gösterdiniz.

İnşallah cumhurbaşkanımızla böyle aşkla buluşmayı da Allah nasip etsin."

Kaynak: ANKA / Güncel

Bayburt Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Gümüşhane Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title