Haberler

Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı, Başbakan'a Şarkı Yazdı

Güncelleme:

AK Parti Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Menderes Belediye Başkan aday adayı Zerrin Ak, Başbakan Erdoğan'a şarkı besteledi.

AK Parti Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Menderes Belediye Başkan aday adayı Zerrin Ak, Başbakan Erdoğan’a sevgisini dile getiren ‘Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başımızdan Eksik Etmesin Seni Yaradan’ başlıklı şarkıyı Erdoğan’a takdim etti. Söz ve bestesi Murat Anlar’a ait şarkı, Başbakan’ın görüntüleriyle oluşturulan klibiyle sosyal paylaşım sitelerinde ilgi gördü.

Zerrin Ak, parti çalışmaları sırasında da Başbakanı ve hükümetin icraatlarını anlattıklarını ancak besteci Murat Anlar’ın yazdığı eserle duygularını ve düşüncelerini daha iyi ifade etme imkanı bulduklarını söyledi.

BAŞBAKANIMIZ TEŞEKKÜR ETTİ

Şarkıyı Başbakan’a teslim ettiklerini, Başbakan Erdoğan’ın da ilk fırsatta şarkıyı dinleyeceğini kendilerine söylediğini dile getiren Zerrin Ak, şöyle konuştu: “Hedeflerimiz arasında bir şarkı yapmak yoktu. Başbakanımız ve partimizin icraatlarını hep anlattık. Durmadan dilenmeden anlattık. Sosyal etkinliklerimiz gönüllü paylaşımlar oluyor. Duygusal oluyor. Böylesi bir günde sahne alan Murat Anlar kardeşimiz yaşanan atmosferi bir şarkı ile dinlemeye değer bir esere dönüştürdü. Başbakanımıza bu eseri kendi elimizle takdim ettik. Teşekkür etti ve ilk fırsatta dinleyeceğini ifade etti.”

GÜZEL BİR ESER ORTAYA ÇIKTI

Şarkıyı yazan ve besteleyen Murat Anlar da, şarkıyı bir sünnet şöleni sırasında yaptığını kaydederek şunları söyledi: “Yaklaşık 130 çocuğun sünnet şöleniydi. Açık hava tiyatrosundaki kalabalık 3 bin kişiydi. Duygu yüklü bir programdı. Gerek Başkan Ak ve arkadaşları gerek vatandaşın gözyaşları arasında dillendirdikleri cümleler bir gönül diliydi. Bunları yoğurmak bana düştü. Güzel bir eser ortaya çıktı.”

Başbakan Erdoğan için bestelenen şarkının sözleri şu şekilde:

"Ülkeye güneşsin bir anda doğan

Dağı taşı birbirine bağlayan

Davos fatihi Recep Tayyip Erdoğan

Başımızdan eksik etmesin yaradan

Sayın Recep Tayyip Erdoğan

Tarih seninle gurur duyacak inan

Kalbinde hak sevgisi dilinde Kur’an

Başımızdan eksik etmesin yaradan

Gönül kapısını milletine açan

Gereksiz sözlerden yalanlardan kaçan

Yıllardır başı dik alnı ak yaşayan

Başımızdan eksik etmesin Yaradan

Türk’ü Kürt’ü Laz’ı Çerkez’i demedin

Alevi Sünni ayırt etmedin

Aynı millet aynı kan kardeşiz dedin

Başımızdan eksik etmesin Yaradan."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Menderes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title