Haberler

Başarılı Sporculardan Vali Bektaş'a Ziyaret

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, 2017 yılı Türkiye şampiyonalarında dereceye giren sporcuları makamında kabul etti.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, 2017 yılı Türkiye şampiyonalarında dereceye giren sporcuları makamında kabul etti.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Çelik, beraberinde çeşitli spor dallarında 2017 yılında gerçekleştirilen Türkiye şampiyonalarında dereceye giren sporcular ve güreş antrenörü Rüstem Koyuncu, judo antrenörü Turgut Saran, halter antrenörü Sibel İlgün ve özel sporcular antrenörü Adem Türüt eşliğinde Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti.

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Bektaş, "Rize'de son yıllarda spor altyapısına yapılan ciddi yatırımlar sayesinde lisanslı sporcu sayısında büyük bir artış oldu. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor. Genç sporcularımızın elde etmiş olduğu başarılar hepimizi gururlandırmıştır." dedi.

Genç sporculara öğütler veren Bektaş, "Hedefleriniz büyük olmalı. Bir şeyi başarmak, onu ne kadar istediğinizle orantılıdır. Bu nedenle her zaman hedeflerinizi büyük tutup onu başarmak için elinizden gelen çabayı göstermelisiniz. Bir spor dalında eğer başarı varsa, orada muhakkak iyi bir de antrenör vardır. Bu yönüyle antrenörlerimize de teşekkür ediyorum. Gençlerimize kıymet verdikçe onların neleri başarabileceğini hep birlikte gördük. Elbette ki bununla yetinmeyeceğiz. Rize adına daha fazlasını kazanmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Erdoğan Bektaş Mustafa Çelik Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title