Haberler

Bilecik'te Başarılı Olan Tekvandocular Ödüllendirildi

Güncelleme:

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon'da düzenlenen Tekvando Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon'da düzenlenen Taekwondo Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Taekwondo Federasyonu 2015 faaliyet takviminde yer alan ve Trabzon'da 81 ilden 2 bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Bilecik'i temsil eden Taekwondo takımı aldıkları başarılı sonuçlarla yüzleri güldürdü. Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan taekwondo antrenörleri Songül Baş ve Osmaneli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde görev yapan Mensur Düş nezaretinde çalışmalarına devam eden Taekwondo takımı yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katıldığı zorlu şampiyonada mücadele verdi. Bu mücadeleler sonucunda 68 kiloda Nuriye Betül Kurt Türkiye 2'ncisi, 44 kiloda Sueda Onat Türkiye 3'üncüsü oldu. Çanakkale'de gerçekleştirilen Minikler Taekwondo Türkiye Şampiyonasında ise; 57 kiloda Sezer Arduç Türkiye 3'üncüsü olarak Bilecik'in gurur kaynağı oldu.

Şampiyonalarda başarı olan sporcular, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arslan Yıldız tarafından makamında kabul edilerek kendilerine bir takım hediyeler verildi. Düzenlenen müsabakalarda başarı elde ederek Bilecik'i en iyi şekilde temsil eden sporcuları ve antrenörleri kutlayan Arslan, "Başta sistemli çalışan sporcular olmak üzere, bunlara emek veren antrenörler ve çocuklarını spora yönlendiren aileleri kutluyorum" dedi.

Hediyelerini alan sporcular İl Müdürü Yıldız ve antrenörleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzon Türkiye Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title