Haberler

"Başarı Yolumuzda Bizlere Büyük Moral Verdiniz"

Güncelleme:

Başkan İmamoğlu'ndan emekli öğretmen Türker'e vefa ziyareti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Köy Enstitüleri'nden mezun, 90 yaşındaki öğretmen İbrahim Türker'i evinde ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Siz her yolda öncümüz oldunuz. Amacımız olan başarıya ulaştık. Bu uğurda da bizlere büyük moral verdiniz" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan'ın anlam ve önemi sebebiyle Beylikdüzü'nde yaşayan Köy Enstitüleri'nden mezun olan 90 yaşındaki emekli öğretmen İbrahim Türker'i evinde ziyaret etti.

Belediye Başkanı İmamoğlu ile öğretmen Türker arasında keyifli bir sohbet gerçekleşti. Beylikdüzü'nde üstün bir başarı gerçekleştiğini söyleyen Türker, Başkan İmamoğlu'nun başarısını tebrik etti. İmamoğlu da teşekkür dileklerini ileterek, "Siz bizim öncümüz oldunuz. Başarıya ulaştığımız bu yolda bizlere moral verdiniz" diye konuştu.

"İmamoğlu Beylikdüzü'nün Tümünü Kucaklayacak"

Hoş sohbet şeklinde ilerleyen ziyaret önemli mesajlara da tanık oldu. İbrahim Türker, "Bu ülke Türküyle, Gürcüsüyle, Çerkeziyle ve her kesimiyle bizim. Şimdi Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, bunu bana yıllar öncesinde söylemişti" şeklinde konuştu ve İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nün tümünü kucaklayacağını söyledi. Çok geniş alana hizmet edeceğini, çok kişilere yardımcı olmanın mutluluğu ile yaşayacağını da konuşmasına ekleyen Öğretmen Türker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı da en içten dilekleri ile kutladı.

Miniklerin Resim Sergisini Gezdi
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ev ziyaretinin ardından Beylicium AVM'de 2. Katta Yumoş Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen resim sergisini gezdi. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen İmamoğlu, Saltuk Buğra isimli küçük çocuğu kucağına alarak, yaptığı resim çalışmasını keyifle inceledi.

Ekrem İmamoğlu ayrıca Beylicium AVM'de bulunan Mehmet Öz Resim Atölyesi'ni de ziyaret ederek, öğrencilerinin çalışmalarını inceledi ve herkese kolaylıklar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Türker Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü 23 Nisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title