Haberler

Başakşehir'den Malazgirt'e "Kardeşlik Eli" Uzandı

İstanbul'un Başakşehir Belediyesinden bir heyet, aralarında "kardeş belediye" ilişkisi olan Malazgirt Belediyesini ziyaret etti.

İstanbul'un Başakşehir Belediyesinden bir heyet, aralarında "kardeş belediye" ilişkisi olan Malazgirt Belediyesini ziyaret etti.

Başakşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Muhammed Tayyip Tanrıkulu ve beraberindeki heyet, Malazgirt Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanvekili Soner Kırlı ile görüştü ve ilçedeki belediye hizmet noktalarını inceledi.

Tanrıkulu, Malazgirt'in tarihi bakımdan zengin bir yerleşim yeri olduğunu belirterek, ilkbaharın gelmesiyle "kardeş belediyeleri" ile yeniliklere imza atmayı planladıklarını söyledi.

Bugün burada olmalarının en büyük sebebinin de Malazgirtlilerin huzuru ve rahatlığı için katkı sunmak olduğunu ifade eden Tanrıkulu, "İlçede mevut olan eksiklikleri tespit ederek, Malazgirt Belediye Başkanvekili Soner Kırlı ile çözüm üretmenin gayreti içinde olacağız. Teknik eleman, proje, araç takviyesi ve maddi desteğe kadar her konuda yardımcı olacağız." diye konuştu.

Kırlı ise "kardeş belediyeleri" Başakşehir ile tüm sorunların çözümü için ilk adımların atıldığını dile getirerek, "Belediyemizin ekipman kısmındaki eksiklikleri raporlar halinde beyan ettik. Bilindiği üzere araç konusunda sıkıntılar yaşadık. Umuyoruz ki bu sıkıntıları kardeş belediyemizle çözüme erecek. İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Başakşehir Belediyesi Malazgirt İstanbul Kırlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title