Haberler

Barzani'nin Türkiye Ziyaretinin Bölgedeki Yankıları

IKBY Başkanı Barzani'nin, Türkiye ziyareti bölge medyasında geniş yer buldu AA'nın geçtiği haber, fotoğraf ve görüntüleri kullanan yazılı ve görsel medya, Barzani'nin, Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'la görüşmesini ilk haber olarak verdi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'nin, Türkiye ziyareti, bölge medyasında geniş yer buldu.

Barzani'nin, Ankara'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'yla yaptığı görüşmeler, bölgedeki televizyonların bültenlerinde birinci haber olarak verildi. Gazeteler de söz konusu temasları, manşetten verdi.

Haber ve görüntüler AA'dan

Anadolu Ajansı (AA) aboneleri, Kerkük TV,  War TV, Payam, Geli Kurdistan ve Kurdistan TV, KNN ve NRT, Barzani'nin temaslarına ilişkin haber ve görüntüleri, AA'dan kullandı. Bölgenin etkin kanallarından Rudaw TV de bültenlerinde görüşmeleri ilk haber olarak verdi.

"Kürdistan Bölge Başkanı, Türkiye Cumhurbaşkanı ve Başbakanı'yla görüştü" sürmanşetiyle çıkan Xebat gazetesi de manşetinde "Türkiye, Kürdistan bölgesine benzin gönderecek" başlığını kullandı.

Hewler gazetesi de "Türkiye Cumhurbaşkanı ülkesinin, Kürdistan bölgesine desteğini yineledi" manşetiyle çıktı.

Kurdistani Nwe ve PUK Media ise haberinde, "Kürdistan Bölge Başkanı, Peşmerge ve İçişleri bakanlarıyla Irak'ta yaşanan krizi ve güvenlik durumunu görüşmek üzere Ankara'da" ifadesine yer verdi.

Hawlati ve Basnews gazetesi de Barzani'nin, Ankara temaslarını manşetlerinden duyurdu. - Erbil

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mesut Barzani Abdullah Gül Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title