Haberler

Bartın Üniversitesi Kırgızistan'da Tanıtıldı

Bartın Üniversitesinin Kırgızistan "KÜNİP Tanıtım Günleri Fuarı"nda tanıtıldığı bildirildi.

Bartın Üniversitesinin Kırgızistan "KÜNİP Tanıtım Günleri Fuarı"nda tanıtıldığı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te düzenlenen eğitim fuarına katılan Bartın Üniversitesi standının büyük ilgi gördüğü belirtildi.

Fuara, Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan'ın da katıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Etkinlikte, öğrencilere Bartın ve üniversite hakkında bilgiler verildi. Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu da çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eğitimlerimize uluslararası boyut kazandırmak için önemli adımlar atarak, 12 farklı ülkeden üniversiteyle 53 program üzerine 2021 yılına kadar sürecek ikili anlaşmalar imzalandı. 13 farklı ülkeden 94 öğrenci şu anda üniversitemizde öğrenim görmektedir. Yaptığımız anlaşmalar ve uluslararası değişim programıyla sadece 2015-2016 akademik yılında 31 öğretim elemanı ve 49 öğrenci üniversitemize geldi. Yurt dışı fuarlarına katılarak da uluslararası öğrencileri üniversitemize kazandırmak ve öğrenci akışını hızlandırmak amacındayız."

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Kaplan Kırgızistan Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title