Haberler

Bartın'da 2 Kişi Boğuldu

Bartın'ın Güzelcehisar Beldesi'nde, denize giren 3 arkadaştan yüzme bilmeyen 29 yaşındaki Harun Büyüktaş ile 25 yaşındaki Ahmet Can Demir boğularak öldü.

Bartın'ın Güzelcehisar Beldesi'nde, denize giren 3 arkadaştan yüzme bilmeyen 29 yaşındaki Harun Büyüktaş ile 25 yaşındaki Ahmet Can Demir boğularak öldü.

Olay, bu sabah Güzelcehisar sahilinde meydana geldi. Dün akşam Ankara'dan tatil için gelen Harun Büyüktaş, Ahmet Can Demir, Ali Çevik, Abdülsamet Başar ve Yakup Çelik, çadır kurarak geceyi Güzelcehisar sahilinde geçirdi. Bu grupta bulunan Harun Büyüktaş, Ahmet Can Demir ve Ali Çevik, sabah saatlerinde denize girerek yüzmeye başladı. Bir süre kıyıda birlikte yüzen 3 arkadaş dalgalara kapılarak açığa sürüklenmeye başladı. Yakup Çelik ve Abdülsamet Başar, arkadaşlarını kurtaramayınca bağırarak yardım istedi. Bölgede bulunan Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı Degak-3 dalgıç ekipleri, boğulma tehlikesi geçiren 3 kişiyi kıyıya çıkardı. İlk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Büyüktaş ile Demir kurtarılamadı. Ali Çevik'in ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Abdülsamet Başar ve Yakup Çelik, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Bartın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yakup Çelik Can Demir Bartın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Bartınly:

Bogulanlar genellikle Ankaralı oluyor. Yüzme bilmeden denize girilir mi be kardeşim?

1
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Allah Rahmet Eylesin huylu nur yüzlü kardeslerim mekanlariniz cennet olsun bizler zaten perisaniz ama aileleriniz bizden bin kat perisan ölüm size hic yakismadi

2
0
yanıtYanıtla
elif:

sok oldum duyunca ahmet abiye Allah rahmet eylesin mekanin cennet olsun ailesine Allah bol sabir versin

0
0
yanıtYanıtla
HAKAN YEŞİLBAĞ:

Harun kardeşim Allah günahlarını affetsin. Mekanın cennet olsun. (Haruna beylik vermişler . . . . . . ) İnşallah cennette bir beylık verirler sana kardeşim. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Nur:

Gitti yavrular gitti acısı yakıyor yüreğimizi

0
0
yanıtYanıtla
mukerrem eserler:

Niye yalan haber yasiyonuz ne dalgıcı yav o sakalliyi çıkaran bendim siz nasıl bi insansiniz sizi mahkemeye vermek lazım o güzelce hisarda bi önlem alınmış olsaydı o sakallı olan daha sicakdi ve kalp masajı yaptık o uzun boylu arkadaşla suni tenefus ve kuştu orda bi tekne olmuş olsaydı inanın o arkadaş kurulabilirdi diğer arkadaş için bi şey diyemem o buz gibiydi ve mosmor olmuştu aradan 1 saat geçtikten sonra tekne geldi he iki tane jet skiyle gelen oldu onlar dalgıç sa bilmem ama giden gitti zaten 1 saat olmuş biz elimizden geleni yaptık ama nafile ölen kardeşlerine allah rahmet eylesin he o yaralı olana ve obur arkadaşlarına sorun bu habercileri de allah bildiği gibi yapsın yalanla bi yere gelemezsiniz orani n değerini artırmak için yapiyolar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title