Haberler

Barış' İçin 6 Bin Kilometre Pedal Çeviren İsviçreli Hakkari'de

İsviçre'den barış için bisikletle yola çıkan Nils Mely İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirler başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok ilinden geçerek, Şırnak üzerinden Hakkari'ye ulaştı.

İsviçre'den barış için bisikletle yola çıkan Nils Mely İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirler başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok ilinden geçerek, Şırnak üzerinden Hakkari'ye ulaştı. Oldukça yorgun olduğu gözlenen Mely, bundan soraki durağının İran, Türkmenistan ve Tacikistan olduğunu söyledi.

İsviçre'den 2 ay önce yola çıktığını belirten elektrik tesisatçısı Nils Mely, 6 bin kilometre pedal çevirerek 'Barış' için Şırnak üzerinden Hakkari'ye ulaştığını belirtti. İstanbul, Ankara, Diyarbakır başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok ilini gezdiğini anlatan Mely, geldiği Hakkari sokaklarında bisitletiyle tur attı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Mely, bundan sonraki durağının ise İran, Türkmenistan ve Tacikistan olduğunu kaydetti. - Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul İsviçre Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title