Haberler

Barış Arduç'un Reklamdan Aldığı Ücret Dudak Uçuklattı

Güncelleme:

'Kiralık Aşk' dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç'un, bir ayakkabı firmasının reklamından aldığı ücretin 600 bin TL olduğu öğrenildi.

Bir ayakkabı firmasının reklam yüzü olan Barış Arduç'un, reklam filminden aldığı ücretin 600 bin TL olduğu ortaya çıktı. Arduç'un birçok kadına yalvardığı reklam, sosyal medyada da çok konuşulmuştu.

Gupse Özay'la rol aldığı Deliha filmiyle adını duyuran Barış Arduç, bir anda Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ gibi Türkiye'nin yıldız isimleri kadar ünlü oldu.

HAYRANLARININ TACİZİNE UĞRUYOR

Filmin ardından Gupse Özay'la aşk yaşamaya başlayan Arduç, sık sık genç hayranları tarafından tacize de uğruyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Arduç Gupse Özay Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (18)

Onur:

İşçiye gelince gözlerine gelir verdiği aylık, adam 3 dk reklama çıkar adamın peşinden koşarlar 600. 000 TL verirler. Böyle adil olmayan bir sistem var.

35
2
yanıtYanıtla
Onur:

Bu adama yakisiklimi diyolar guluyorm hahaha

8
6
yanıtYanıtla
Eric:

7 ton yuk tasıyom gunde ayda 1000tl.artık cok agır gelır

11
2
yanıtYanıtla
Aysem:

Derimod benim içinartik bitmiştir

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hayat ne kadar adeletsiz ben ömür boyu çalışsam alınımın teriylen yinede o parayı kazanamam ama bir reklam çek önlü ol hayatın kurtulsun hiç adil değil . . . .

9
1
yanıtYanıtla
defne:

Baris arducu cok seviyorum fakat bu reklam filmini ona yakistiramadim ne bilim reklamda bu kadar yalvarmasini ona yakistiramadim baska sekilde cekebilirdiler bu reklami bu yalvarmaya bu para az bence

8
1
yanıtYanıtla
acı gerceklerMobil-ANDROID:

50 liralık ayakkabıyi 500 liraya verirsen bu ücret az bile bu reklamlar hikayesini yanıltmasini rahmetli kemal sunal ne güzel canlandırmisti. tekrar izlemek isteyenler için "1oo numaralı adam" iyi seyirler

8
0
yanıtYanıtla
sananeMobil-ANDROID:

ulan bunlari meshur eden biz.unlu yapan biz.600 bini verdiren biz ama asgariye calisan biz adeletini....

6
0
yanıtYanıtla
HalkMobil-IOS:

Ellediği bacaklarda cabası

3
2
yanıtYanıtla
waw:

ulan çok ta kötü reklam be

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title