Haberler

Barınaktaki Hayvanların Kurtarılması İçin Oktay Kaynarca'dan Destek

Hayvanseverlerin Bartın Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde bakımsızlıktan ölümle baş başa kalan köpeklerin kurtarılması için başlattığı çalışmalara ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da destek verdi.

Hayvanseverlerin Bartın Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde bakımsızlıktan ölümle baş başa kalan köpeklerin kurtarılması için başlattığı çalışmalara ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da destek verdi. Kaynarca, hazırlanan kısa film ile hayvanların sahiplenilmesi için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Hayvanları Koruma ve Kurtarma Derneği (HAYKUR) Başkanı Gizem Arkan, Başkan Yardımcısı Derya Koç ve hayvanseverlerin Bartın Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ndeki hayvanları sahiplendirme çalışmaları devam ediyor. Barınaktaki görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Bartın'a giderek barınakla ilgili çalışmalara başlayan dernek, bu zamana kadar 68 köpeğin ülkenin çeşitli illerindeki vatandaşlar tarafından sahiplenilmesini sağladı. Barınakta daha 250 hayvanın sahiplenmek için sırada beklediğini söyleyen HAYKUR Başkanı Gizem Arkan, "Bu hayvanlar barınakta bakımsız kalmış. Barınakta kalırlarsa ölmeleri muhtemel. Bu yüzden bu köpekleri sahiplendirmeye, daha iyi şartlarda yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu çağrımıza sanatçı Oktay Kaynarca da duyarsız kalmayarak destek oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu hayvanların daha iyi şartlarda yaşamaları için de destek bekliyoruz" dedi.

Hazırlanan 3 dakikalık kısa filmde barınaktaki hayvanların görüntüleri ve oyuncu Oktay Kaynarca'nın mesajı yer alıyor. Kaynarca görüntülerde, "Bartın barınağındaki canların hemen oradan kurtarılması gerekiyor. Her biri için 250 cesur yürek gerekli. Türkiye sessiz kalma" mesajını veriyor. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Oktay Kaynarca Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

Delikanli nMobil-IOS:

Vay Gezici vay bu halk daha seni unutmadi Gezi parki olaylarinda kiskirttiniz insanlarin ölümüne sebebiyet verdin önce ölümüne sebebiyet verdigin insanlarin bedelini öde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title