Haberler

    Barcelona'ya Türkiye'den Bir İsim Daha...

    Barcelona'da sağ ayağı kırılan ve 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Aleix Vidal'ın yerine sağ bek arayışları sürüyor.

    Barcelona'da sağ ayağı kırılan ve 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Aleix Vidal'ın yerine sağ bek arayışları sürüyor.



    İspanya basını, Luis Enrique'nin ilk tercihinin takım içinde bir çözüm bulmak olduğu ve genç takımdan oyuncuları da düşündüğünü yazdı.



    Sergi Roberto ve Javier Mascherano'nun sağ bek bölgesinde oynayabileceğini düşünen Luis Enrique'nin Şampiyonlar Ligi için Barcelona B takımında 22 yaşındaki Nili'yi Paris'e götürebileceği kaydedildi.



    Haberde, devre arası transfer döneminde Aleix Vidal'ı yedeklemek için oyuncu arayan ancak istediği gibi sonuçlandıramayan Barcelona, transfer sezonu kapandığı için kulüpsüz oyuncuları kadroya katabildiği hatırlatıldı.



    CACERES, CICINHO VE BOSINGWA



    Barcelona'da gündeme Trabzonspor ve Milan ile anlaşamayan Martin Caceres, Sivasspor'un eski futbolcusu Brezilyalı Cicinho ve Trabzonspor'dan sezon başı ayrılan Jose Bosingwa isimlerinin geldiği iddia edildi.

    Kaynak: Sporx



    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Luis Enrique Trabzonspor İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title