Haberler

Barcelona, Sponsorlarıyla Anlaşmalarını 160 Milyon Euro'ya Yenileyecek

Güncelleme:

La Liga devi Barcelona, Nike ve Katar Havayolları'yla olan sponsorluk sözleşmesini, yıllık 160 milyon Euro karşılığında yenilemeyi planlıyor.

Katalan devi Barcelona, sponsoru Nike ile olan sözleşmesini yıllık 100 milyon Euro (yaklaşık 336 milyon TL) karşılığında yenilemeye hazırlanıyor.

Bu sezon La Liga şampiyonluğunu elde eden ve Kral Kupası'nda da final oynayacak olan Barcelona, 2018 yılında sona erecek olan anlaşmayı yenilemek isteyen Nike ile her konuda anlaştı.

NIKE'DAN 100 MİLYON EURO

Yıllık 100 milyon Euro'luk teklifte el sıkışan tarafların önümüzdeki haftalarda sözleşme imzalaması bekleniyor.

Barcelona bu anlaşmayla Adidas'ın Manchester United'a verdiği yıllık 92 milyon Euro'yu da geride bırakacak. Katalan ekibi, son sözleşmesinden yıllık 50 milyon Euro kazanıyordu.

KATAR HAVAYOLLARI'NDAN 60 MİLYON EURO

Dünyaca ünlü kulüp, forma göğüs sponsoru Katar Havayolları ile de yeni sezon öncesi prensip anlaşmasına vardı. Daha önce yıllık 35 milyon Euro alan Barcelona, yeni anlaşma ile yılda 60 milyon Euro (Yaklaşık 202 milyon TL) gibi önemli bir rakamı kasasına koyacak.

Kazanılacak kupalar sonrası Barcelona'nın ek bonuslar alması da bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barcelona La Liga Nike Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title