Haberler

Barcelonalı Jeremy Mathieu: Beşiktaş'a Gitmeye Hazırım

Güncelleme:

Barcelona'nın 32 yaşındaki Fransız savunma oyuncusu Jeremy Mathieu, menajerine Beşiktaş'a gitmek istediğini ve Siyah-Beyazlı kulüple görüşmesini istediğini bildirdi.

Beşiktaş'ın bir ara ilgilenmesine rağmen sonuç alamadığı Barcelonalı defans oyuncusu Jeremy Mathieu konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Daha önce siyah-beyazlıların teklifini reddeden 32 yaşındaki Fransız savunma Jeremy Mathieu, vedalaşmak için Barça'nın idmanına gelen Adriano'ya Beşiktaş'ı sordu. Brezilyalı sol bek ise "Beni çılgınlar gibi karşıladılar. Tam bir aile ortamı var. Seni de çok severler" yanıtını verdi.

"BEŞİKTAŞ'A GİTMEYE HAZIRIM"

Bu görüşme sonrası menajerini arayan Mathieu, İspanya'daki vergilerden bunaldığını söyleyerek "Beşiktaş'la yeniden görüş. Hâlâ isteklilerse gitmeye hazırım" ifadesini kullandı.

O YILDIZ İSİM MATHİEU MU?

Menajer Alain Migliaccio da hemen yönetici Umut Güner'le görüşüp randevu talep etti. Bu gelişmelerin ardından akıllara Güner'in önceki gün yaptığı açıklama geldi. Güner, "Çarşamba (bugün) günü dünya yıldızı bir stoper açıklayacağız" demişti. Bu ismin Mathieu olabileceği konuşuluyor.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Umut Güner Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title