Haberler

    Barcelona, Levante'ye Konuk Oluyor

    Real Madrid'in kazanıp Atletico'nun puan kaybettiği haftada Katalan ekibi, Levante karşısında kazanmayı planlıyor.

    Haffa içi Şampiyonlar Ligi'nde APOEL'i yıkan Barcelona, La Liga'nın 4. haftasında Levante karşısında 4. galibiyetini almanın peşinde...

    La Liga'ya müthiş bir başlangıç yapan Luis Enrique'nin öğrencileri, ligin 4. haftası oynanırken henüz kalesinde gol görmedi.

    Üst üste alınan galibiyetlerin ardından eski Celta Vigo hocası Luis Enrique'ye hem İspanyol basınından hem de futbolculardan övgüler yağmaya başladı.

    Açıklamalarda bulunan Dani Alves ile Adriano, "Luis Enrique bizi üst seviyeye çıkardı. Eminim takım için %100'ünü veriyor. Kadrodaki herkese görev veriyor. Bu nedenle takımdaki her futbolcu her an oynamaya hazır bekliyor." ifadelerini kullandışlar.

    Ev sahibi ekipte Nabil El Zhar'ın sakatlığı devam ederken, Barcelona'da yeni transferler Thomas Vermaelen ile Ter-Stegen'in sakatlıkları devam ediyor. Bilindiği üzere Suarez'in cezası henüz sona ermedi. Luis Enrique, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi Neymar'ı daha sonradan oyuna dahil etmeyi planlıyor.

    Barcelona ile Levante geçtiğimiz sezon ligin ilk haftasında karşılaşmıştı. Katanlar geçtiğimi sezon başında rakibini 7-0 mağlup etmişti.

    MUHTEMEL 11'LERLevante: Jesus; Pedro Lopez, Vyntra, Rodas, Tono; Simao, Perez, Victor C.; Xumetra, Barral, Morales

    Barcelona: Bravo; Alves, Piqué, Mathieu, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Munir, Messi, Pedro

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Luis Enrique Levante Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title