Haberler

    Barcelona'dan Türkiye'ye Büyük Jest

    Dünyaca ünlü spor kulübü Barcelona'dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması mesajı.

    -

    Bugün, 29 Ekim. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının Cumhuriyet'i ilan edişinin 91. yılı. Her yıl 29 Ekim'de yurdumuzun dört bir köşesinde kutlanan bu bayram için Atatürk, bu günü "En büyük bayram" olarak nitelendirmişti.


    Cumhuriyetimizin 91. yılında, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da kutlamalar var ve birçok kuruluştan da tebrik mesajları yayınlanıyor. Sabah yaptığımız haberimizde, Google ve Yandex'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili hazırladıkları doodle'lardan söz etmiştik. Şimdi de dünyaca ünlü spor kulübü FC Barcelona'dan söz edelim.


    http://www.fcbarcelona.com/ adresine gittiğinizde, öncelikle sizi Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı karşılıyor. Bu mesaj, kulübün sosyal medya hesaplarında da bulunuyor ve binlerce Türk sporseverin de büyük beğenisini toplamış durumda.


    Bayramımız kutlu olsun!




    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    29 Ekim Türkiye Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title