Haberler

    Barcelona, Athletic Bilbao'yu 5-2 Yendi

    Güncelleme:

    Katalan devi Barcelona, deplasmanda Athletic Bilbao'yu 5-2 yendi. Messi, 2 asistle La Liga tarihinin en çok asist yapan futbolcusu ünvanını da ele geçirdi.

    İspanya La Liga'nın 22. haftasında Athletic Bilbao ile FC Barcelona karşı karşıya geldi. Nuevo San Mames'te oynanan mücadeleyi konuk ekip Barcelona 5-2 kazandı.

    GOLLER

    Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Lionel Messi, 26. dakikada Luis Suarez, 62. dakikada kendi kalesine Oscar De Marcos, 64. dakikada Neymar ve 85. dakikada Pedro Rodriguez attı. Athletic'in golleri 59. dakikada Mikel Rico ve 67. dakikada Aritz Aduriz'den geldi.

    Bilbao'dan Xabier Etxeita 75. dakikada direkt kırmızı kart gördü.

    LIONEL MESSİ TARİHE GEÇTİ

    Neymar ve Luis Suarez'in gollerinde asisti yapan Lionel Messi, bu iki asistle La Liga tarihinin hem en çok gol atan hem de en çok asist yapan ismi oldu. Neymar ise 64. dakikada attığı gol ile Barcelona'nın bu sezon 100. resmi golünü attı.

    BARÇA 53 PUANA YÜKSELDİ

    Barcelona bu sonuçla puanını 53'e yükseltirken, Athletic Bilbao 23 puanda kaldı. Barcelona gelecek hafta Levante'yi ağırlayacak. Athletic Bilbao ise Granada'ya konuk olacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Athletic Bilbao Lionel Messi Barcelona La Liga Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
    500

    Yorumlar (6)

    insanmobilWeb@haberler.com:

    Mesiyi yilin futbolcusunu secmediler. Ronaldoyu sectiler.anlam vermis degilim. Ronaldo ancak ve ancak takimi onde olacakta o zaman artistce oynayabiliyor.ama takim geride ise macin kaderini ceviremiyor. Messi ise her zaman ayni messi heran herseyi yapabilecek durumda. Dunya kupasindada orneklerini gorduk her ikisinin.

    7
    5
    yanıtYanıtla
    nzli:

    asist sayısını yazaydınız iyiydi

    9
    0
    yanıtYanıtla
    mehmetmobilWeb@haberler.com:

    Messi ilerliyor

    4
    0
    yanıtYanıtla
    fazla düşünme. . .Mobil-ANDROID:

    motoru yakarsin. .

    1
    1
    yanıtYanıtla
    serdarmobilWeb@haberler.com:

    Defansa hic yardim etmiyo ama .d

    0
    1
    yanıtYanıtla
    recep:

    tartışmasız en iyi messii

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title