Haberler

Barcelona, Arda Turan İçin FIFA'ya Gidiyor

Güncelleme:

Barcelona'nın, Rafinha'nın sakatlanması sonrası Arda Turan'ın ocaktan önce oynaması için FIFA'ya başvuracağı iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile 1-1 berabere kalan ve Rafinha'nın sakatlanması sonrası ağır bir yara alan Barcelona, Arda Turan için harekete geçti.

RAFINHA OYUNDAN ÇIKTI

Barcelona'nın Roma ile deplasmanda oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında, Rafinha ağır bir şekilde sakatlandı. Ivan Rakitic'in yerine oyuna ikinci yarıda dahil olan Rafinha, sadece 2 dakika sonra Romalı Radja Nainggolan'ın sert müdahalesiyle ağır bir şekilde sakatlandı ve oyundan çıktı.

"GECENİN EN ÇOK ACI VEREN HABERİ"

Maç sonrası konu hakkında açıklama yapan Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique; "Gecenin en çok acı veren haberi. Rafinha'nın durumu çok kötü görünüyor, çok çok kötü. Maçın sonucunu da doğrudan etkiledi. Çünkü, oyuncularım bu durumdan çok etkilendi ve üzüldüler. Doktorlar bir kez daha kontrol edecekler ama Rafinha'nın durumu ilk belirlemelere göre çok çok kötü" ifadelerini kullandı.

ARDA İÇİN FLAŞ BAŞVURU

Öte yandan, İspanyol medyası Barcelona'nın Rafinha'nın sakatlığının ciddiliği kesinleşince Arda Turan'ın ocak ayından önce oynaması için FIFA'ya başvuracağı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Roma Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

jardell:

arda turan ın bu başarısı futbolundan çok gündemde kalmayı bilmesindendir. Türkiye arda gibi bir sürü yetenek var ama adamlar şans bile bulamıyor. Çünkü gündeme gelmeyi bilmiyorlar. Bir maça çıkıyosun hakeme bir krampon fırlatıyosun pat gündemdesin. rakip oyncuya bir kafa atıyosun pat gündemdesin. reklamın iyisi kötüsü olmaz kendisinin reklamını iyi yapıyor.

5
2
yanıtYanıtla
CİNCUNLU:

bekle ve gör ARDA, bir proje ürünüdür. . .

2
3
yanıtYanıtla
ARDASIZ BARCELONA ZORLANIR:

dün barcelonada gördükki arda bu takımda çok önemli oyuncu orta sahada çok zorlandı barcelona ve romayı açacak pasları veremedi yani xavinin boşluğu hissedildi umarım arda için hayırlısı olur

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title