Haberler

    Barcelona, Malaga'yla 0-0 Berabere Kaldı

    Güncelleme:

    İspanyol devi Barcelona, La Liga'da 5. hafta mücadelesinde Malaga ile deplasmanda 0-0 golsüz berabere kaldı.

    La Liga'da 5.hafta karşılaşmalarında Malaga'ya konuk olan Barcelona, rakibiyle 0-0 berabere kalarak bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı.

    İLK YARIDA UYUTTULAR

    Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun kontrolü Barcelona'da olsa da, Katalan devi hücum yollarında oldukça etkisiz kaldı ve istediği pozisyonları üretemedi. Önceliğini savunmaya veren Malaga ise ani ataklarla şans arasa da bu hedefinde başarılı olamadı.

    15. dakikada kaleyi sağ çaprazdan gören noktadan kazanılan serbest vuruşta Messi kaleyi düşündü ama top üstten auta gitti.

    26. dakikada Alba'nın soldan ortasında Pedro kale önünde göğsüyle topa dokundu ama meşin yuvarlak Kameni'de kaldı. 43'te yine Alba'nın soldan arka direğe doğru yaptığı ortada Messi topa dokunamadı ve ilk 45 dakika golsüz beraberlikle geçildi.

    MALAGA BASKISI

    Maçın ikinci yarısına Malaga baskılı başladı ve Barcelona yarı sahasını geçmekte zorlandı. Ancak yaklaşık 10 dakika süren bu baskıda istenen pozisyonlar üretilemedi. 61. dakikada Rakitic'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Bartra kafa vuruşunu yaptı ama top az farkla yandan auta gitti.

    68'de ise Malaga gole yaklaştı. Castillejo'nun pasında Rosales ceza sahası çizgisi üzerinde topun gelişine sert bir vuruş yaptı ancak meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

    ÖNCE KALECİ SONRA DİREK

    70. dakikada sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Luiz Alberto dar açıya rağmen kaleyi düşündü. Bravo'nun tokatladığı top yan kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü. 77'de Iniesta'nın soldan kullandığı köşe vuruşunda Pique kafayı vuran isim oldu ama Kameni soluna iyi uzanarak gole izin vermedi.

    Mücadelenin geri kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmadı ve 90 dakika sonunda puanlar paylaşıldı. Barcelona bu sonuçla haftayı 13 puanla kapatırken, Malaga ise 6. puanını aldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi La Liga Malaga Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title