Haberler

Barajda Balık Tutmak İsteyen 2 Kişi Kayboldu

Güncelleme:

Kırıkkale'nin Karakeçili İlçesi'ne Kapulukaya Barajı'na balık tutmaya ve pikniğe giden 13 kişiden 3 esnaf arkadaş, suda kayboldu.

Kırıkkale'nin Karakeçili İlçesi'ne  Kapulukaya Barajı'na balık tutmaya ve pikniğe giden 13 kişiden 3 esnaf arkadaş, balık tutmak için bindikleri botun su alıp alabora olması sonucu suya gömüldü. Bir kişi, kendi imkanları ile kurtulurken, 2 kişi barajın derin sularında kayboldu.

Olay, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesi Sülübük köyü yakınlarında bulunan Kapulakaya Barajı'nda meydana geldi. Ankara'dan Cumartesi günü balık tutmak ve piknik yapmak için Kapulukaya Barajı'na giden 13 kişilik gruptan Ankara'da elektrikçilik yapan 3 arkadaşolta ile balık tutmak için botla açıldı. 3 arkadaş olta ile balık tutmaya çalışırken, içinde bulundukları bot, yağmur ve fırtına nedeniyle su almaya başladı. Geri dönmeyi başaramayan 3 arkadaş, akşam saatlerinde botun alabora olması sonucu suya gömüldü.

Arkadaşlaranda 37 yaşındaki Zafer Ersal, kendi imkanları ile güçlükle karaya çıkmayı başarırken, 45 yaşındaki İbrahim Erdoğan ile 40 yaşındaki Mesut Mamik suda kayboldu. Erdoğan ve mamik tüm aramalara rağmen bulunamadı. Arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle son verildi. Kurtulan Zafer Ersal ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ANKARA'DAN EKİP GELDİ

Bu sabah Ankara'dan Jandarma Arama ve kurtarma ekibi gelerek kayıp 2 kişinin bulunması için çalışma başlattı. Bölgeye Kırıkkale Valisi Ali Kolat ile Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut da gidip, kurtarma çalışmalarını izledi ve bilgi aldı.

Karakeçili ilçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerle 112 Acil Servis ekipleri bölgede geniş kapsamlı tedbir alırken, kaybolan iki kişinin çok sayıdaki yakını ise baraj kenarında endişeyle beklemeye başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Erdoğan Karakeçili Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

ERGUN:

SUYUN ŞAKASI OLMAZ DİYE BOŞA SÖYLEMEMİŞLER .. TOPRAKLARI BOL OLSUN..

0
0
yanıtYanıtla
serdar:

yüzme bilmiyorsan ufak botla can yelegi olmadan asla suya girmeyin ... adamlar yüzme bilmiyor , bot alabora oluyor ve bir anda can derdine düsüyorsun ölümle göz göeze gelip anikliyorsun ... o anda yanind yüzme bilen birisi dahil olsa , bu tür durumlarda bogulma tehlikesi geciren bir insni nasil kurtarilacagini bilmiyorsan o adamda bogulur .... bogulan insanin arkasindan tutlur , kafasini kolunun icine alarak onun panik yapip senide dibe batirmani önlemek ... eger bu konuda bilgi sahibi deyilsen yapack hic bir sey yok 5 metre önünde adam göz göre göre can verir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title