Haberler

Bankada Unutulan Hesaplar İçin Son Uyarı

Güncelleme:

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), zaman aşımına uğramış mevduat, emanet ve alacakların listesini www.zamanasimi.org/tbb adresinde yayınladığını bildirdi.

TBB'den yapılan açıklamaya göre birlik, zaman aşımına uğramış mevduat, emanet ve alacakların listesini www.zamanasimi.org/tbb adresinde yayınladı.

HİSABI OLAN KİMLİK KARTIYLA BANKAYA

Bireyler, mayıs 2016 sonuna kadar zaman aşımına uğrayan hesapları olup olmadığını site üzerinden kontrol edebilecek. Yaptıkları aramada zaman aşımına uğramış hesapları olduğunu öğrenenler, bu hesapları kapatabilmek için 15 Haziran 2016 tarihine kadar ilgili banka şubelerine kimlik kartı ile başvurabilecek.

10 YIL BAKILMAYAN HESAPLAR ZAMAN AŞIMINA UĞRUYOR

Bankalardaki mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklar on yıl içinde aranmadıkları takdirde 5411 Sayılı Bankacılık Kanunu'nun 62. maddesine göre zaman aşımına tabi oluyor.

TMSF'YE DEVREDİLİYOR

Zaman aşımına uğrayan hesaplar, gelir kaydedilmek üzere Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devrediliyor.

BU ADRESTEN KONTROL EDİLEBİLİR

Vatandaşlar, zaman aşımına uğrayan hesapları olup olmadığını TBB'nin her yıl şubat ayında aktif hale getirdiği www.zamanasimi.org/tbb internet sitesindeki arama motorunu kullanarak öğrenebiliyor, dilerlerse hesaplarını kapatabiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

nesrin sipahi:

15 ay oldu müraçat edeli bandırma tüketiçi heyetine kredi dosya masrafları iadesi konusunda hala paramızı alamadık finans bank ödemedi alaçağımız belli şimdi soruyorum evimizi iş yerimizi deprem sigortası yapdırdık depremde evimiz yıkılırsa zararı ödemek için her halde tüketiçi hakem heyetine gönderirler bundan sonra özel bankayla çalışmayaçağım

4
0
yanıtYanıtla
hasan:

Bu hesapların çoğu havale yaptırmak için açtırdığımız hesapların ücreti adımız belli adresimiz belli bi zahmet etselerde yeni hesaplarımıza otomatik olarak aktarsalar Meblağ büyük Milyonlarca hesap şimdi bunları biraz zorlasak mahkeme kararı isterler paranızın gelir olarak kaydedilmesi devlet için kazanç değilmi onlar bunu bilmiyormu. . biliyorlar ama bilmedikleri güveni sarsıyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınmanisalı:

hasap sahibi vefat etti o zaman ne

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hesab sahibi vefat ettiyse

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title