Haberler

Bank Asya 80 Şubesini Kapattı

Güncelleme:

Bank Asya, finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda 80 şubesini diğer şubelerle birleştirerek kapattığını duyurdu.

Bank Asya, 80 şubesini kapatma kararı aldı. Bu karar sonucunda 1708 personel işten çıkarıldı. Bankadan dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, personel sayısının da 2013 sonuna göre 1,708 kişi azaldığı belirtilerek; söz konusu değişimin bankanın faaliyet giderlerini azaltarak 2015 kârlılığına katkı sağlayacağı ifade edildi.

BANK ASYA'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

Bankamız finansal büyüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, Bankamızın 80 adet şubesi diğer şubelerimiz ile birleştirilerek kapatılırken, personel sayımız 2013 yılı sonuna göre 1.708 kişi azalmıştır. Bankamız ölçeğinde meydana gelen söz konusu değişim faaliyet giderlerimizi azaltarak 2015 yılı karlılığımıza katkı sağlayacaktır.

ZARAR YAZDI

Geçen yıl üçüncü çeyrekte 60.6 milyon net kâr elde eden Bank Asya, bu yıl üçüncü çeyrekte, krediler ve mevduattaki düşüş ile gelirlerdeki azalmanın etkisiyle 301 milyon lira zarar açıklarken; bu yılın ilk dokuz ayında da 249.6 milyon lira zarar yazmıştı.

281 ŞUBESİ VARDI

Bank Asya'nın şube sayısı bu hamleden önce 281'di. Bankanın 2014 3. çeyrek bilançosuna göre aktifler geçen sene yılsonuna göre yüzde 41 azalarak 16,5 milyar TL'ye gerilemiş, mevduatları da yüzde 46 düşerek 10 milyar TL'ye düşmüştü.

Bankanın sermaye yeterlilik rasyosu ise geçen yıla göre 4 puan artarak yüzde 18,3'e çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Bank Asya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (33)

RecepMobil-IOS:

Helal olsa kale gibi dimdik dururdu. Eee haram çıkıyo. Kurban olduğum Allah canlarını cımbızla alıyo

21
27
yanıtYanıtla
ayhan yıldız sultanım ve diğer salağa ce:

şu banka batsın gerekirse daha fazla vergi ödemeye razıyız biz. her şey para değil. cemaat bitmeli, kökünün kazınmasını istiyoruz. anladınız mı? bana 1. sınıf bankacılık öğrencisi bilgileriyle gelmeyin.

16
31
yanıtYanıtla
tüküryim sıfatınızaMobil-ANDROID:

yazıklar olsun ALLAHINIZDAN BULUN emi iktidar onca insanı issiz bırakıp ahlarını nasıl òdeyeceksiniz

23
23
yanıtYanıtla
ASL:

Cemaatin yıllarca himmet adına topladığı paraları kendi fakir vatandaşlarına dağıtsaydı ya en azından ülke kalkınırdı. Düşünün bir kere , demek ki Rabbim bu yapılanları yanlarına bırakmadı. Yavaş yavaş bitiyorlar. Allah rızası altında kul hakkı yemek ne buyuk vebaldir.

23
21
yanıtYanıtla
kapkara:

sebep olanlar kına yaksın binlerce kişi işsiz kaldı . . .

27
10
yanıtYanıtla
kemal soyluMobil-ANDROID:

cemaat e az bile

18
19
yanıtYanıtla
halidmobilWeb@haberler.com:

Aktroller cildiriyor batiramadilar ya.birakin oglum yeni projeler varmis yer kapin hemen.

24
12
yanıtYanıtla
ExpectMobil-IOS:

Beter olsunlar. Hizmetmiş.. Ne hizmet ettilerse islama? Dsha çok zarar verdiler

10
26
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Bank Asyanın yaşadıkları ve isiz kalan insanların akıbetinde malesef belli ölçülerdede olsa bu milletin her verdinin sorumluluğu ve vebali vardır. . . Hukuksuzluk adaletsizlik insansızlık demek. . . İnsanlığın olmadığı bir ortamda yaşadağımızın farkındamıyız. . .

26
4
yanıtYanıtla
AGA:

Bunu açıklaması iyi olmadı. Bazı mallar Bank Asya şube kapatıyor. Battı batacak diyorlardı. Şu baskılar karşısında şube kapatmak en mantıklı ve karlı işti. Şimdi yeni filmler çevirmeye kalkacak bu hırsız tayfası.

16
14
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title