Haberler

Bank Asya Hisseleri İşleme Kapatıldı

Güncelleme:

TMSF tarafından el konulan Bank Asya hisseleri işleme geçici olarak kapatıldı.

Önce Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), ardından da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Bank Asya hisseleri Pay Piyasası Yönetmeliği'nin 25/a maddesi uyarınca geçici olarak işleme kapatıldığı duyuruldu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pay Sırasının Kapatılması: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 30.05.2015 tarih ve 29371 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Asya Katılım Bankası A.Ş. (ASYAB.E) hakkındaki 29/05/2015 tarih ve 6318 sayılı kararı dolayısıyla, Gözaltı Pazarı'nda yer alan ASYAB.E pay sırası, 01/06/2015 tarihinde (BUGÜN) Pay Piyasası Yönetmeliği'nin 25/a maddesi uyarınca geçici olarak işleme kapatılmıştır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Bank Asya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (35)

HDMobil-IOS:

Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmaz. Herkesin adaleti şaşar ama ALLAH 'ın adaleti şaşmazz...

58
3
yanıtYanıtla
hakkımmobilWeb@haberler.com:

Vallahi hakkımı helal etmiyorum .. Bu zulmü destekleyenler dahil..

38
7
yanıtYanıtla
yok artıkmobilWeb@haberler.com:

Milletin malını artık güpe gündüz çalıyorlar.. Onlar konuşur AKP çalar

37
5
yanıtYanıtla
hakkımmobilWeb@haberler.com:

Milletin malına zorla el koyanlar ve bunu destekleyenler ahirette vay halinize..

32
8
yanıtYanıtla
Vadedilmiş zaman yaklaştı:

Devletin milyar dolarını çerez parası niyetine harcayıp, öz Anadolu çocuklarının dişinden tırnağından birikimleriyle kurdukları bankaya göz dikenler ve firavunun gücüne tapan şakşakçıları iyi bilsinler ki; Allah mühlet üstüne mühlet verir, bu sırada sizde şımarır ve haddi aşarsınız, sonra layık olduğunuz şekilde boğulacaksınız.

30
7
yanıtYanıtla
7 uyuyanlar:

hukuk devletimi mafya devletimi belli değil

29
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞMobil-ANDROID:

Milletin malını gaspdenlerin Allah belasını versin!!!!

26
7
yanıtYanıtla
ısmailMobil-ANDROID:

bu gecede rabbimiz sizin inin iz olan cehennem e alsın sizi akpliler

20
10
yanıtYanıtla
GÖRMEDİM DUYMADIM BİLMİYORUN:

FUAT YİNE DAMGAYI VURDU

26
2
yanıtYanıtla
KILIÇmobilWeb@haberler.com:

SEN MİSİN YOLSUZLUK YAPAN AKP LİLERİ SOBELEYEn..YİYİN GARİ.....

21
5
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title