Haberler

Bank Asya'dan Müşterilerini Rahatlatan Açıklama

Güncelleme:

Bank Asya: En yüksek sermaye yeterliliğine sahip bankalardan biriyiz. Bankamız bütün mudilerine mevduatlarını zamanında eksiksiz olarak ödedi, ödemeye de devam edecektir.

Bank Asya, "İç hukuk mevzuatından kaynaklanan yasal haklarımızı aramayı sürdüreceğiz. 10 aydan bu yana kamu otoritelerinin tüm taleplerini yerine getirdik" açıklamasınI yaptı.

Bank Asya Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) şu açıklamada bulundu:
"Kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere; yaklaşık on aydır Bankamız mudilerini tedirgin etmeye yönelik olarak Kanunlara alenen aykırı bir şekilde suç teşkil eden ve gerçeğe açıkça aykırı beyanlar verilmekte, haberler yapılmaktadır.

"HİÇBİR MÜŞTERİMİZ MAĞDUR EDİLMEYECEK"

Yapılan tüm bu saldırılara rağmen, Bankamız bu güne kadar hiçbir mudisini ve müşterisini mağdur etmeden tüm yükümlülüklerini yerine getirmiş olup faaliyetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürmektedir. Bu süreç zarfında Bankamız bütün mudilerine mevduatlarını zamanında eksiksiz olarak ödemiş, ödemeye de devam edecektir. Bugüne kadar Bankamızda mevduatı olup da parasını çekemeyen tek bir mudimiz bulunmamaktadır.

"LİNÇ KAMPANYASI YÜRÜTÜLÜYOR"

Bu süreçte yürütülen ekonomik linç kampanyasına karşı, sağduyusunu koruyarak mevduatını Bankamızda tutan ve destek olmak amacıyla mevduatlarını yatıran kadirşinas halkımızın desteğini hafife alarak, Bankamızı ödeme güçlüğü içerisine düşürme planı yapan çevrelere rağmen, Bankamız müşterilerine karşı olan yükümlülüklerini yerine getirmeye devam edecektir.

"10 AYDIR YOĞUN DENETİMLERDEN GEÇİYORUZ"

Sektörde en yüksek Sermaye Yeterlilik Rasyosuna sahip bankalardan biri olan Bankamız, on aydan beri eşine az rastlanır şekilde yoğun denetimlerden geçmiş ve ilgili kamu otoritelerinin tüm taleplerini yerine getirmiştir.

Bankamız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, hissedarlarının, yatırımcılarının, müşterilerinin ve Türk Bankacılık Sisteminin hak ve menfaatlerini korumak için gerekli yasal girişimlerde bulunmaya devam edecektir.

"HUKUKA İNANCIMIZ TAM"

Hukuk Devletine olan güvenimiz ve adaletin tecelli edeceğine olan inancımız kapsamında Bankamız, gerek iç hukuk mevzuatından ve gerekse uluslararası anlaşmalardan kaynaklanan tüm yasal haklarını, ilgili adli ve idari merciler nezdinde aramaya ve konunun yakın takipçisi olmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Bank Asya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (10)

MELEK:

Son çırpınışlar

2
8
yanıtYanıtla
bir vatandaş:

bank asyaya para yatıran insanların içi zaten rahat. banka asyayı yıkmaya ne erdoğanın''nın ne de bir başkasının yıkmaya gücü yetmez, yetmeyecektir de Allahın izniyle.

6
3
yanıtYanıtla
MELEK:

Faiz haram - bunu biliyor musun?

yanıt0
yanıt0
KOÇERO:

BANK ASYADA PARASI OLANLAR ÇEKMEK İSTESEDE ÇEKEMEZ CESARET EDEMEZLER ÇEKERLERSE SONRASI ÇEKEN İÇİN İYİ OLMAZ İZİN VERMEZ ABİLERİ HOCALARI O YÜZDEN BÖYLE RAHAT KONUŞUYORLAR

1
4
yanıtYanıtla
kamil:

melek hanım fazin haram olması ile konunun ne ilgisi var. fazin ne olduğunu biliyor musun. bankasya gibi bankaların yaptığına faizsiz bankacılık dendiğini biliyor musun? bilgi eksikliğin için hayrettin karaman hocanın eserlerine başvurabilirsin.

3
2
yanıtYanıtla
MELEK:

Ahir zaman alameti işte, cemaat için faiz olmuş kar payı , siyaset olmuş dersane rantı . Başınızı iki elinizin arasına koyup bir düşünün. Allah , paygamber, din tek. Yanlışlara sürüklenmeyin lütfen. Bunu hep soyluyorum ama bir zamanlar başörtü zulmunu destekleyen CHP ye oy verdiniz. Uyanın artık diyorum. Her denileni yapıyorsunuz. Aklınızla mantığınızla haraket edin.

yanıt0
yanıt0
Ben:

Melek, senin burdaki kin ve nefret kokan yorumlarını çok okuduk, içiniz dışınız riya kokuyor, senin gibi yolsuzluk yapanların, hırsızlık yapanların peşinde koşacak değiliz, sen git biat ettiğin liderinle yola devam et, din ile insanları aldatan haramzadeler haricinde, vatanın milletin bütünlüğünü gözeten her partiye oy veririm. Alametten önce, bakara suresinin ilk ayetlerini oku orada ikiyüzlülerden bahsediyor. belki aklın varsa kullanırsın. haramdan bahsedeceksek eğer, devletin elindeki kumar kuruluşlarından ne kadar devlet işi yapıldığını bilir misin ? Özelleştirme de onlara sıra gelmedi her nedense ? Ama siz de sorgulama olmadığı için her '' Ya Allah '' diyeni haktan bilirsiniz.

yanıt0
yanıt0
realisto:

Hukukun kuvvetinin azaldığı yerde, kuvvetlinin hukuku geçerli olmaya başlar. MAURICE DUEVERGER

3
1
yanıtYanıtla
METİN:

NİYE BÖYLE YALAN HABER YAYIYORLAR. BU BANKA SAPINA KADAR TÜRK MALI ZORLA EL KOYUP BATIRIRLARSA İYİMİ OLACAK, BU GÜN BİLE PARASINI ÇEKMEK İSYETEYEN RAHATLIKLA PARASINI ALIYOR. SORUN VARMIŞ GİBİ DAVRANANLAR. BUNUN GETİRECEĞİ OLUMSUZLUĞUN ALTINDA KENDİLERİ KALIR. ANADOLU ASLANLARININ HELAL PARASIYLA KURULAN BU KURULUŞ, HER ZAMAN TÜRKİYENİN YANINDA OLACAK VE YALNIZ KALMAYACAKTIR.

3
0
yanıtYanıtla
asiam@m.m:

Bu aciklama biryerlerde rahatsizlik uyandirsada tasima su ile bile bu degirmenin dondugunun gostergesidir. Yeterki su tasiyanlar samimi olsun. Samimi olmayanlar da zaten bu donemde su tasimaz. O zmn sorun yok ins. Allah yardimcilari olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title