Haberler

Bandırmaspor'da Beraberlik Üzüntüsü

Teknik direktör Çapanoğlu: "Hatay'da kaybettiğimiz puanlara üzülüyoruz, Altay maçını kazanarak bunu telafi etmek istiyoruz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta liderliğini sürdüren Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, 3-3 berabere kaldıkları Hatayspor karşısında kaybettikleri puanların üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Altay maçını kazanarak bunu telafi etmek istiyoruz" dedi.

Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, Hatayspor maçının ilk yarısında istedikleri oyunu ortaya koyduklarını söyledi.

İlk yarıdaki performansla devreyi 3-1 önde bitirdiklerini hatırlatan Çapanoğlu, "Ancak ikinci yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Farkı daha da açacağımızı düşünürken beklemediğimiz bir anda kalemizde 2 gol gördük. Bundan dolayı 3-3 berabere kalarak puanlarla dönmemiz gereken bir maçtan ancak 1 puanla dönebildik" dedi.

Hatayspor'un ligin güçlü takımlarından olduğunu dile getiren Çapanoğlu, şöyle konuştu:

"Hatayspor da kendi sahasında oynadığı maçı kazanarak bizimle olan puan farkını kapatmak istiyordu. Bunun için özellikle ikinci yarıda maça çok asıldılar. Saha ve seyirci avantajını kullanarak sağ ve soldan yaptığı ataklarla üzerimize geldiler. Takım olarak Hatayspor'un direncini kıramadık. Bundan dolayı da 3 puan almamız gerekirken sahadan 1 puan aldık. Takım olarak Hatay'da kaybettiğimiz puanlara üzülüyoruz. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Altay maçını kazanarak bunu telafi etmek istiyoruz." - Balıkesir

Kaynak: AA / Spor

Hatayspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title