Haberler

Bandırma'da Kimyasal Madde Dolandırıcılığı İddiası

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir işletmeden aldıkları kimyasal maddeyi teslim yeri olan Adana yerine Aydın'ın Nazilli ilçesine götürüp düşük fiyata sattıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir işletmeden aldıkları kimyasal maddeyi teslim yeri olan Adana yerine Aydın'ın Nazilli ilçesine götürüp düşük fiyata sattıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Bandırma'da faaliyet gösteren Hidrojen Peroksit AŞ'den 17 bin lira tutarındaki kimyasal maddeyi, Adana'ya götürmek üzere araçlarına yükleyen ve nakliye ücreti olarak bin 200 lira alan Ö.G ile E.K'nin hidrojen peroksit maddesini, Aydın'ın Nazilli ilçesinde düşük fiyatta sattıkları belirlendi.Bunun üzerine operasyon düzenleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıları Burdur'da yakaladı.Şüpheliler, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Bandırma Nazilli Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title