Haberler

"Bana Aşkın Yemeğini Yapabilir misin?"

Güncelleme:

Lezita, Sevgilinin Kalbine Giden Yol Facebook Yarışması'nda soruyor.

Lezita'nın, sevdiklerinin kalbine giden yolun mideden geçtiğine inananlar için Sevgililer Günü'ne özel ürettiği kalp şeklindeki nefis Nugget'ları, Atasay Kuyumculuk'tan yüzük, kolye ve bileklik kazandırıyor.

Ödülü kazanmak için yapmanız gereken tek şey,Lezita'nın resmi Facebook hesabı https://www.facebook.com/lezita'yı beğenmek ve Lezita Kalpli Nugget'lar ile aşkınızı anlatan bir yemek hazırlamak.

"Hayatın Lezzeti" Lezita, "sevgilinin kalbine giden yol midesinden geçer" diyor ve Sevgililer Günü'nde sevdiklerine özel bir sürpriz yapmak isteyenleri Facebook yarışmasına davet ediyor. Yarışmacılar, Lezita'nın Sevgililer Günü'ne özel olarak aşkın simgesi kalp şeklinde ürettiği Lezita Kalpli Nugget'ları kullanarak aşkın yemeğini yapıyor. Önce, sadece Migros, Tansaş, 5M ve Mjet'lerde bulunan ürünü satın alıyor, Lezita Kalpli Nugget'la hazırladığı yemeğin fotoğrafını, mesajıyla birlikte https://www.facebook.com/lezita sayfasına yüklüyor. En çok oyu toplayan, büyük ödülün de sahibi oluyor. 9 - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında sürecek yarışma sonucunda en çok beğeniyi alan ilk üç kişi, Atasay Kuyumculuktan birbirinden şık tasarımlı hediyeler kazanıyor. Yarışmanın birincisine yüzük, ikincisine kolye ve üçüncüsüne de bileklik hediye ediliyor.

Markette QR kod uygulamaları ile yönlendirme

Sınırlı sayıda üretilen Lezita Kalpli Nugget'lar, sadece Migros, Tansaş, 5M, Mjet mağazalarında, 9 - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında ve 240 gramlık özel Pratik Şef paketinde 2,95 TL'ye satışa sunulacak. Ürünlerin üzerinde bulunan QR kodlar ise kullanıcıları "Lezita Sevgililer Günü" uygulamasının bilgisinin verildiği sayfaya yönlendirecek.

Lezita Sevgilinin Kalbine Giden Yol Facebook Yarışması Künye

Reklamveren: Lezita

Reklamveren Yetkilisi: Mesut Ergül

Dijital Ajans: İgoa

Prodüktör: Ozan Coşkun

Yaratıcı Yönetmen: Muzaffer Malkoç

Sanat Yönetmeni: Onur Erdem

JR Sanat Yönetmeni: Evren Özbozdağlı

Metin Yazarı: İrem Altuntaş

Geliştirici Grup: Mustafa Artuç, Duran Akçaylıer

Proje Yöneticisi: Seda Yürük

Sosyal Medya Yöneticisi: Hakan Tozcan

Sosyal Medya Uzmanı: Yasemin Erdem

Kaynak: Bültenler / Güncel

Facebook 28 Şubat Migros Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title