Haberler

"Bana 3 Harfliler Musallat Oldu" Diyen Kadın Canlı Yayına Bağlandı

Güncelleme:

Nihat Hatipoğlu'nun programına telefonla bağlanıp 15 yıldır kendisine 3 harflilerin musallat olduğunu söyleyen kadın, anlattıklarıyla ekran başındakileri şoke etti.

Cuma sabahları ATV ekranlarında yayınlanan 'Dosta Doğru' programında izleyici sorularını yanıtlayan Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor.

"TELEVİZYONUN ÖNÜNDEN GEÇİYORLAR"

Programa telefonla katılan kadın izleyicilerden biri Hatipoğlu'na, "12 yaşımdan beri bana 3 harfliler musallat oluyor. Şu an 27 yaşındayım. Çocuğuma ve bana zarar veriyorlar. Herkesin gözü önünde vücudumu çiziyorlar. Bunu insanlarda görüyor. Hocalara gittim ama onlar da çare olamadı. Şu an sizinle konuşuyorum televizyonun önünden geçiyorlar. Ne yapmalıyım?" şeklinde bir soru yöneltti.

"DOKTORLARLA GÖRÜŞÜN"

İzleyicisinin anlattıkları karşısında bir hayli şaşırdığı gözlenen Hatipoğlu, izleyicisinin sorusuna "Her şeye rağmen doktorlarla görüşmenizi tavsiye ederim. İhmal etmeyin. Bu işlerde makul olan bir psikologla mutlaka görüşün. Bütün bunlar olabilir. Bu konuda değişik şikayetler var. Allah'a sığınacağız, dua okuyacağız, evde ezan okuyacağız" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Nihat Hatipoğlu Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

SamuraymobilWeb@haberler.com:

Vallahi ne diyeyim bizede 12 senedir musallat oldu o üç harfliler akp hocam bir üflesen belki giderler...

46
24
yanıtYanıtla
CEMELE..mobilWeb@haberler.com:

Hatipogluda uc harflinin etkisi altinda soyleyimmi RTE

22
13
yanıtYanıtla
Ahmet SevenMobil-IOS:

Uc harfliler a.k.p

23
11
yanıtYanıtla
muhammedmobilWeb@haberler.com:

Uç harflilerin musallatina uğramayan bu işleri bilmez. Cinler varlar inkar edilemezler. Musallat olduklari da kesin. Bunun çağ veya zamanla alakası yok. En iyi korunma yöntemi imani ibadet yaparak kuvvetlendirmek. Bu adam din alimi konunun farkında fakat yapacaği birşey olmadigi için sadece dua ve ezanla teselli ediyor. hakli. Birşey daha bu üçlülere karşı en etkili olan le havle bele kuvvete illa billahil aliyyil azim zikrini çokça tekrar etmektir.

26
7
yanıtYanıtla
KOMEDYEN METOmobilWeb@haberler.com:

BANA 3 HARFLILER MUSALLAT OLDU CiN CAN CON

7
24
yanıtYanıtla
buralar onlarinMobil-ANDROID:

yasamaya devam ettigimiz gezegende bizlerden oncede yasiyorlardi simdide haliylen bizlerlen yasiyorlar, bulundugumuz yerlerde boyut farkindan ve gozumuzdeki perdeden oturu goremediklerimiz varliklardir, aklimiza gelmedik yerler oturma odalari, misafir odalari yemek yedikleri yerler olabilir, surekli hareket ederken destur cekip izin almak basimiza butur talihsizliklerin gelmesine 1 nebzede olsa onlem olur, yalniz degiliz bunu kabullenip herkese Allahu Tealanin verdi yasama hakkina saygi duymaliyiz, nasil bIr otobuste yada pazarda birinden musade istersin ilerlemek icin ayni sekilde onlardanda istemek gerekli aksi takdirde bilerek yaptiginiza kanaat getirip musallat olurlar , omurleride bizden fazla oldugu icin hayat boyu surer bu mevzu. sadece karsilikli saygi hosgoru,, ayrica banyoda vb yerlerde rahatsiz edecek sekilde uzun sure kalmayin genelde orda bulunurlar .

25
6
yanıtYanıtla
AliMobil-IOS:

Bu kadar yobaz olunmazya.

9
22
yanıtYanıtla
IlkermobilWeb@haberler.com:

Şöyle nefesi kuvvetli biri gelip üflese şu ülkemizide dünyada kurtulsa şu zihniyetten sene 2015 kafaya bak

10
21
yanıtYanıtla
traşMobil-ANDROID:

ulan solcu çamurlu köpekler siz bu hocanın tırnağı olamazsınız siz eğer bi sahtekar din tüccarı görmek istiyorsanız aynaya bakın.işiniz gücünüz iftira atmak akp ile uğraşmak ama sizin bi icraatinizi göremedik lağım ağzınıza çıkan pislik lerden başka. siz gidinde kendi müslümanlığınızı sorgulayan önce

21
9
yanıtYanıtla
DemirmobilWeb@haberler.com:

Cin Sûresinin 19 . Ayetinde “Allah’ın kulu Muhammed, O’na ibadet etmek için kalktığında cinler nerede ise Kur’an’ı dinlemek için kalabalıktan onun etrafında birbirlerine geçiyorlardı.”

17
8
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title