Haberler

Balyoz' Tutuklusu Kurmay Albay Yıldırım, Mudanya'ya Veda Etti

Balyoz Davası’ndan 45 ay Hadımköy Cezaevi’nde kaldıktan sonra tahliye edilen Jandarma Kurmay Albay Hanefi Yıldırım, tahliyesinin ardından yerleştiği Mudanya’dan ayrıldı.

Balyoz Davası'ndan 45 ay Hadımköy Cezaevi'nde kaldıktan sonra tahliye edilen Jandarma Kurmay Albay Hanefi Yıldırım, tahliyesinin ardından yerleştiği Mudanya'dan ayrıldı.

Memleketi Iğdır'dan milletvekili aday adayı olan Hanefi Yıldırım, Ankara'ya taşınması sebebiyle Mudanya MHP ilçe teşkilatına veda etti.

Yıldırım, MHP Mudanya ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek onlarla tek tek vedalaştı. Yıldırım, tutukluluğu süresince ve tahliye olduktan sonra kendisine destek veren teşkilatına teşekkür etti. Yıldırım, "Siyasete ilk adım attığım yer Mudanya MHP teşkilatı oldu. Burası benim yuvam oldu, tutukluluğumda eşim ve çocuklarım burada barındılar. Şimdi işimiz gereği, aynı zamanda memleketim Iğdır'dan milletvekili aday adayı olma sebebiyle Ankara'ya yakın olmayı tercih ettik. Dava arkadaşlarıma buradan veda ederken, gönlüm daima Mudanya'da olacak" dedi.

MHP İlçe Başkanı Yüksel Kesen ise, Hanefi Yıldırım'ın gerçek bir milliyetçi, gerçek bir Ülkücü olduğuna değinerek, kendisine bundan sonraki siyasi hayatında başarılar dileyerek, daima yanında olacaklarını söyledi. Kendisiyle vedalaşan Bursa MHP Milletvekili adayı M. Ali Adak ise, kendisine yapılan haksızlıklara değinerek, aylarca cezaevinde yattığı yılların kendisindeki vatan aşkını körüklediğini, bu duygularla milletvekili olarak Türkiye Cumhuriyeti'ne en iyi şekilde hizmet edeceğini vurguladı. Adak, "Seçim sonrası Yıldırım'la birlikte milletvekili seçilip el ele Meclis'te vatandaşlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Vedalaşmanın ardından İlçe Başkanı Kesen Yıldırım'a çiçek vererek, kendisine başarılar dileyip yolcu ettiler. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hadımköy Mudanya Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title