Haberler

Avukatlar Balyoz Davası'nın Yeniden Görülmesi İçin Başvurdu

Güncelleme:

Balyoz davasında 28 sanığı savunan 2 avukat, davanın yeniden görülmesi için mahkemeye dilekçe sundu.

Balyoz davasında 28 sanığı savunan 2 avukat, davanın yeniden görülmesi için mahkemeye dilekçe sundu. Yargılamanın tekrar görülmesini talep eden avukatlar, Mehmet Baransu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirttiler.

YALÇIN AKDOĞAN'IN YAZISINI HATIRLATTILAR

Balyoz davasına bakan 2 avukat, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın karşısındaki alanda basın açıklaması yaptı. Açıklamayı okuyan avukat Kemal Yener Saraçoğlu, Başbakan başdanışmanlarından Yalçın Akdoğan'ın bir gazetede yayınlanan "Kendi ülkesinin milli ordusuna, kumpas kuranların, bu ülkenin hayrına bir iş yapmış olmayacağını, amaca ulaşmak için her yolu mübah görenlerin nasıl hastalıklı anlayışlar ürettiği" şeklinde ki yazısını hatırlattı.

"ORDUYA KUMPAS KURULDUĞU AÇIKTIR"

Başbakanın siyasi danışmanının somut temele dayandırmadan açıklamayacağını söyleyen Saraçoğlu, "Malum olduğu üzere sayın Başbakan, son dönemde yaşanan gelişmeler hakkında yasal olmayan yapılanmaların örgütler olduğunu ve komplolar ürettiklerini açıklamıştır. Devletin en yetkili kademelerinde dile getirildiği üzere, bir kısım şerefli Türk askerlerine, Türk ordusuna kumpas kurulduğu açıktır. Yalanlar kümesi üretilmiş dijital kanıtlara dayanan Balyoz, kafes, casusluk ve amirallere suikast davalarında yargılanan vatan evlatları, ne yazık ki topluma seslerini yeterince duyuramamıştır. Ülkemizde varlığını hala etkin olarak sürdüren organize dijital terör çetesi, kirli amaçlarla ve kasıtlı olarak ürettiği iftiralarla, yanlış kanılar yaratarak kamuoyunu şartlandırmayı maalesef başarmıştır. Askerlerin yargılandığı davalar birer komplodur. Komplocular deşifre olmaya başlamıştır. Kendi ülkesinin milli ordusuna kumpas kuranların tespit edileceği gün bugündür. Bu komploları yapanların bulunmasının ve davaların adil olarak yeniden görülmesinin takipçisi olacağız" dedi.

BARANSU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Avukat Nevzat Güleşen ise "Komplo belgelerini savcılıklara veren bavullu gazeteci Baransu hakkında da suç duyurusunda bulunacağız" dedi. Avukatlar yaptıkları açıklamanın ardından, yargılamanın yeniden yapılması için 2 sayfalık dilekçelerini İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı Yalçın Akdoğan Mehmet Baransu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500

Yorumlar (4)

BİLGEKAANalinevin68@hotmail.com:

Doğru bir karar nasıl olur 28 şubatları lerin hepsi hakla ndı peki bu millete yaptıkları zulümlerine kim dur diyecek,

2
14
yanıtYanıtla
dertliiibulut-fuat@hotmail.com:

Memleket isterimGök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.Memleket isterimNe başta dert ne gönülde hasret olsun;Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.Memleket isterimNe zengin fakir ne sen ben farkı olsun;Kış günü herkesin evi barkı olsun.Memleket isterimYaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;Olursa bir şikayet ölümden olsun.

14
0
yanıtYanıtla
kadirlie_futbol@mynet.com:

kurt dumanlı günü severmiş zaten bu olaylar bu içerdekilerin senaryoları benim anlamdığım balbayı neden bıraktılar bunasıl adalet bunasıl gevşeklik

3
5
yanıtYanıtla
tüm hapishaneleri boşalsınfikret_601121@hotma:

o iş olmaz,suç işleyen çürüsün

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title