Haberler

Balıklıdere Mahallesi Kanalizasyonuna Kavuştu

Güncelleme:

HATSU, kanalizasyon hatlarında bakım ve yenileme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.


Kent genelindeki kanal hatlarını yenileme ve altyapısı bulunmayan mahallelere kanal hattı götürme çalışmaları kapsamında merkez ilçe Defne'ye bağlı Balıklıdere Mahallesi'nde atık suların dereye bırakılmasını engellemek için dere yatağından 150 metre kanalizasyon hattının döşendiğini ve pis kokuların önüne geçildiğini belirten Genel Müdürlük, yapılan çalışmayla birlikte vatandaşlara rahatsızlık verecek olan sivrisinek ve haşerelerin oluşmasına engel olunduğunu ve vatandaşların daha rahat bir nefes almalarının sağlandığını bildirdi.

Kanalizasyon hattı bulunmayan mahallelerin ve bakıma ihtiyacı olan kanal hatlarının özenle tespit edilerek üzerinde çalışmalar yapıldığını kaydeden İdare, kentin altyapısını tamamlamak ve hijyenik bir ortamın sağlanması amacıyla projelerin titiz bir şekilde hazırlanmasıyla birlikte kapsamlı bir şekilde hayata geçirildiğini aktardı.

Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesapları ve ALO 185 hattı üzerinden gelen şikayet ile taleplerin de ivedi bir şekilde ilgi birimlere iletildiğini belirten HATSU, kanalizasyon, içmesuyu, yağmursuyu ve kayıp-kaçakla mücadele gibi konulardaki çalışmalarda vatandaşların menfaatini düşünerek hareket ettiklerini bildirdi.

Teknik personel ile birlikte yürütülen hat yenileme çalışmasında 1 ekskavatör, 1 kepçe, 1 kamyon ve 8 personelin görev yaptığını açıkladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title