Haberler

Balıkesirspor'un Yabancıları Ayrılıyor

Spor Toto Süper Lig'den tek sezonluk maceranın ardından PTT 1'inci Ligine düşen Balıkesirspor'da yabancı oyuncular bir bir elden kaçıyor.

Spor Toto Süper Lig'den tek sezonluk maceranın ardından PTT 1'inci Ligine düşen Balıkesirspor'da yabancı oyuncular bir bir elden kaçıyor. Kırmızı beyazlılarda Andre Santos, Mayıs 2017'ye kadar sözleşmesi olmasına rağmen alacaklarının ödenmemesini gerekçe gösterip sözleşmesini feshetti. Nuno Coelho'nun Türkiye macerası sakatlığı nedeniyle erken bitti. Roland Vargas ve Vitor Gomes, izin isteyerek henüz sezon bitmeden ayrıldı. Isaac ve Tomislav Glumac'ın sözleşmeleri sona erdi.

Balıkesirspor'da Ermin Zec, sözleşmesi devam etmesine rağmen ayrılmak istiyor. Sözleşmeleri süren Ante Kulusic ve Andrija Vukovic'in ise durumları belirsiz. Bosnalı golcü Zec, 200 bin euro karşılığında serbest kalma hakkına sahip. Hırvat stoper Kulusic'in de takımda kalma ihtimali zayıf görünüyor. Başkan Tuna Aktürk, "Teknik direktör Cihat Arslan, Zec ve Kulusic'in kalmasını istiyor ama şimdilik bu oyuncularla ilgili gelişme yok" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Ante Kulusic Ermin Zec Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title