Haberler

Balıkesirspor'un Muğdat Hamlesi

Ara transferde kadrosunu Ganalı kaleci Kingson, Sierra Leoneli ön libero Jabbie, Bursasporlu forvet Okan Deniz ve Sivassporlu sağ bek Uğur Akdemir'le güçlendiren Balıkesirspor, Nazilli Belediyespor'un golcüsü Muğdat Çelik'i de renklerine bağlamak içiin harekete geçtii. Nazilli Belediyespor yönetimi ile görüşmelerin sürdüğünü açıklayan Başkan Tuna Aktürk, "Bu transferi en kısa sürede sonuçlandırmak istiyoruz" dedi.

Ara transferde kadrosunu Ganalı kaleci Kingson, Sierra Leoneli ön libero Jabbie, Bursasporlu forvet Okan Deniz ve Sivassporlu sağ bek Uğur Akdemir'le güçlendiren Balıkesirspor, Nazilli Belediyespor'un golcüsü Muğdat Çelik'i de renklerine bağlamak içiin harekete geçtii.

Nazilli Belediyespor yönetimi ile görüşmelerin sürdüğünü açıklayan Başkan Tuna Aktürk, "Bu transferi en kısa sürede sonuçlandırmak istiyoruz" dedi. Futbola Gençlerbirliği'nde başlayan ve bu kulüpte profesyonel olan Muğdat, Kastamonuspor, Çankırıspor, Bugsaşspor, Batman Belediyespor'da oynadıktan sonra 2011'de Nazilli Belediyespor'a transfer oldu. 24 yaşındaki Muğdat, 2'nci Lig'de forma giydiği 81 maçta 37, 3'üncü Lig'de ise 95 maçta 21 gol attı. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Uğur Akdemir Okan Deniz Nazilli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Erkan Demiryolerdemiryol@mynet.com:

Bu korkak teknik yönetim oldukça transfer yapılması hiç farketmez. Önemli olan maç içinde yapılacak hamleler. bunları göremeyen bu teknik kadromuz daha çok puan kaybına neden olur. Okan Deniz2den ne fayda sağladık da gündeme Muğdat girdi. Kalemize hiç gelemeyen Fethiye'den korkanlar Ankara,Ordu,Samsun,Manisa'ya karşı hangi taktikle oynayacaklar. Korner direğinin dibinde tüm maçı geçirerek mi şampiyon olacağız? Fethiye maçına zamamında müdahale edecek hoca bu maçı farklı kazanırdı. Dahiyane yönetim için İsmail Hocamı ve hiç sesini çıkaramayan Deniz hocamı kutlarım. Balıkesirspor ile aramda bir yaş var. Benden 1 yaş küçük. Doğduğm günden beri kundakda bile maçlara gitmişim. Bu teknik kadro olduğu sürece artık maçlara gelmeyeceğim. Takımıma bensiz de olsa sonsuz başarılar dilerim.Herkese çok selam.....

4
5
yanıtYanıtla
tuncay çobantcoban2006@hotmail.com:

Sahadaki oyuncular ellerinden geleni yapıyor ama yetersiz kalanlar var.Giden ve kulübedeki oyuncular skoru değiştirebilecek oyunculardır.Teknik kadro neye göre kadro kuruyor bir türlü çözemedim.

4
1
yanıtYanıtla
yakup özcany_bulanik@hotmail.com:

arkadaşım çok doğru tespit yapmış,ismail ve teknik ekip bence ptt lig ağır gelmiş oyun okuma felsefesi zayıf .seyrci baskısıyla maç alınyo du onuda hoca engelledii bence bu lige ağır ve fazla.bu kadro ya heycanlı donanmlı hoca lazım ara transferde belli nokta transfer deyiler.benim görüşüm bir balıkesir seyrcisi ve taraftarı olmam saygılarımla..

2
2
yanıtYanıtla
mehmet ayazmehmetayaz10@hotmail.com:

fethiye maçında tüm seyircinin gördüğünü takımın hocası göremiyorsa beraberlik iyi sonuç.birçok takımda olmayan bu seyirciye yazık.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title