Haberler

"Kötü Gidişatın Kimseye Faydası Yok"

Güncelleme:

Balıkesirspor'da, Teknik Direktör İsmail Ertekin, yaşadıkları zor günlerde, hem oyuncular, hem yöneticiler hem de teknik heyetin dik durmak zorunda olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da, teknik direktör İsmail Ertekin, yaşadıkları zor günlerde, hem oyuncular, hem yöneticiler hem de teknik heyetin dik durmak zorunda olduklarını kaydetti.

Ertekin, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, son oynadıkları Bursaspor maçının kendileri için hayal kırıklığı olduğunu söyledi. Maçın hemen başında arka arkaya gelen gollerin üzücü bir tablonun çıkmasına yol açtığını vurgulayan Ertekin, bu durumu düzeltmek için daha fazla çalışacaklarını ifade etti.

Zor tabloda bütün Balıkesir'in birlikte olması gerektiğine dikkati çeken Ertekin, şöyle konuştu:

"Kötü gidişatın kimseye faydası yok. Onun için hep beraber olmalıyız. Bu tabloyu biz yarattığımıza göre geçmiş dönemde nasıl bir bütünlük sağladıysak, yine bunu sağlayabiliriz. Önümüzdeki günlere çok güzel bir şekilde bakabiliriz diyebiliyorum. 5-0 yeniliyorsanız başta ben ve sahada görev alanlar, görevimizi iyi yapamamışız. Görevimizi iyi yapsaydık 5-0 yenilmezdik."

Bu takımla buraya geldiklerini belirten Ertekin, "Takımımızı, teknik heyetimizi yerden yere vurursak pazartesi akşamı Eskişehir'de hiç bir şey elde edemeyiz. Onun için bu zor günlerde hem oyuncularımız, hem yöneticilerimiz, hem de teknik heyet olarak hepimizin dik durması gerekiyor" dedi.

Başkanlığın ve teknik adamlığın bu zor günlerde belli olduğunu dile getiren Ertekin, "Dolayısıyla dik duracağız, bütün şehri yanımıza alacağız. Belki oynadığımız son 7 maçta beklenen tablo oluşmadı ama bugünden itibaren kazanarak bütün taraftarı yanımıza çekmek için tüm mücadelemizi ortaya koyacağız" diye konuştu.

Toplantının ardından Balıkesirsporlu oyuncular, Eskişehirspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına, teknik direktör İsmail Ertekin yönetiminde, Değirmen Boğazı Piknik Alanı'nda yaptıkları çalışmayla başladı. - Balıkesir

Kaynak: AA / Spor

İsmail Ertekin Balıkesirspor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title