Haberler

Balıkesirspor Teknik Direktörü: Kötü Gidişatın Kimseye Faydası Yok

Güncelleme:

Balıkesirspor Teknik Direktör İsmail Ertekin, yaşadıkları zor günlerde, hem oyuncular, hem yöneticiler hem de teknik heyetin dik durmak zorunda olduklarını söyledi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: - "Bu zor günlerde, hem oyuncularımız, hem yöneticilerimiz, hem de teknik heyet olarak hepimizin dik durması gerekiyor"BALIKESİR (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da, teknik direktör İsmail Ertekin, yaşadıkları zor günlerde, hem oyuncular, hem yöneticiler hem de teknik heyetin dik durmak zorunda olduklarını kaydetti.Ertekin, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, son oynadıkları Bursaspor maçının kendileri için hayal kırıklığı olduğunu söyledi. Maçın hemen başında arka arkaya gelen gollerin üzücü bir tablonun çıkmasına yol açtığını vurgulayan Ertekin, bu durumu düzeltmek için daha fazla çalışacaklarını ifade etti.Zor tabloda bütün Balıkesir'in birlikte olması gerektiğine dikkati çeken Ertekin, şöyle konuştu: "Kötü gidişatın kimseye faydası yok. Onun için hep beraber olmalıyız. Bu tabloyu biz yarattığımıza göre geçmiş dönemde nasıl bir bütünlük sağladıysak, yine bunu sağlayabiliriz. Önümüzdeki günlere çok güzel bir şekilde bakabiliriz diyebiliyorum. 5-0 yeniliyorsanız başta ben ve sahada görev alanlar, görevimizi iyi yapamamışız. Görevimizi iyi yapsaydık 5-0 yenilmezdik."Bu takımla buraya geldiklerini belirten Ertekin, "Takımımızı, teknik heyetimizi yerden yere vurursak pazartesi akşamı Eskişehir'de hiç bir şey elde edemeyiz. Onun için bu zor günlerde hem oyuncularımız, hem yöneticilerimiz, hem de teknik heyet olarak hepimizin dik durması gerekiyor" dedi.Başkanlığın ve teknik adamlığın bu zor günlerde belli olduğunu dile getiren Ertekin, "Dolayısıyla dik duracağız, bütün şehri yanımıza alacağız. Belki oynadığımız son 7 maçta beklenen tablo oluşmadı ama bugünden itibaren kazanarak bütün taraftarı yanımıza çekmek için tüm mücadelemizi ortaya koyacağız" diye konuştu.Toplantının ardından Balıkesirsporlu oyuncular, Eskişehirspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına, teknik direktör İsmail Ertekin yönetiminde, Değirmen Boğazı Piknik Alanı'nda yaptıkları çalışmayla başladı. -Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin

Kaynak: AA / Spor

İsmail Ertekin Balıkesirspor Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title