Haberler

Balıkesirspor Golcü Alacak

Ptt 1'inci Ligi'nde ilk yarıyı 25 puanla 8'inci sırada tamamlayan Balıkesirspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, yönetimden santrfor takviyesi istedi.

Ptt 1'inci Ligi'nde ilk yarıyı 25 puanla 8'inci sırada tamamlayan Balıkesirspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, yönetimden santrfor takviyesi istedi.

Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay'la birlikte basın toplantısı düzenleyen Fikret Yılmaz, şunları söyledi:

"Çok kısıtlı bir kadro ile mücadele ettik. Eksiklerimizi gördük. Raporu yönetime verdim. Transferde aceleci olmak istemiyoruz, 1 ay süremiz var. Bize uygun futbolcular alacağız. Üç transfere ihtiyacımız var. Forvete yabancı oyuncu düşünüyoruz. İlk devreyi istediğimiz yerde bitiremedik ama ligi çok iyi bir yerde bitireceğiz."

Yönetimin ligin 11'inci haftasınd6a oynanan Kayseri Erciyesspor galibiyetinden önce göreve geldiğini, kırmızı beyazlı takımın 7 maçta 13 puan toplayıp hiç yenilmediğini hatırlatan Başkan Feyyaz Çiftçi ise şöylekonuştu:

"Sıkıntılı bir süreçte görev aldık. Mali problemleri aşma yönünde epey yol kat ettik. Hem sporcu ahlakı hem de karakteri açısından kaliteli bir kadromuz var. Oyuncularımıza sahip çıkmak bizim öncelikli görevimiz oldu. Bir çoğuyla problemlerimizi hallettik, onlarla yolumuza devem edeceğiz. Liderle aramızda 4 puan fark var. Takıma az ve öz takviyeler yapıp alternatifli bir kadro oluşturuacağız. İkinci yarıya daha umutla bakıyoruz. Hedefe doğru yürümek istiyoruz." - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fikret Yılmaz Balıkesirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title