Haberler

Balıkesirspor-Fenerbahçe Maç Notları

Son olarak 14 Mart 1976'da Balıkesir Atatürk Stadı'nda karşılaşan iki takım, 38 yıl 8 ay 23 gün sonra yine aynı statta karşı karşıya geldi.

Son olarak 14 Mart 1976'da Balıkesir Atatürk Stadı'nda karşılaşan iki takım, 38 yıl 8 ay 23 gün sonra yine aynı statta karşı karşıya geldi. İki ekip arasında bugüne dek yapılan 6 karşılaşmanın 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 3 müsabaka da berabere bitti. Balıkesirspor ise hiç galip gelemedi. Balıkesirli futbolseverler tarihi randevuya büyük ilgi gösterdi, ancak Ancak Atatürk Stadı yine dolmadı. Zaman zaman şiddetlenen yamur altında oynanan maçı yaklaşık 8 bin seyirci izledi.

Balıkesirspor'da maçtan iki gün önce göreve gelen yeni teknik direktör Kemal Özdeş, Kayseri Erciyesspor maçının kadrosunda iki değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Jabbie ve Alanzinho'yu ilk 11'e monte eden Kemal Özdeş, İlhan'ı yedek soyundururken, hafif sakatlığı bulunan Okan'ı 18'e de almadı. Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Okan eski takımına oynama şansını kaçırdığı için üzgün olduğunu söyledi. Balıkesirspor'un golcüsü Gökhan Ünal ise eski takımına karşı sahaya kaptan olarak çıktı. Kırmızı beyazlı ekipte sakat olan iki Portekizli Andre Santos ile Nuno Coelho kadroda yoktu.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, iki haftadır maç kazanamayan kadroda revizyona gitti. Savunmada Kadlec'in yerine Alves'e görev veren genç teknik adam, Alper'i kulübeye çekip Mehmet Topal'ı sahaya sürdü. Forvetteki tercihini ise Webo'dan yana kullanan Kartal, Emenike'yi yedek soyundurdu. 1 maçlık cezasını kupa müsabakasında tamamlayan Emre de 11'de başladı, sakatlığı bulunan Diego ile Serdar Kesimal, Balıkesir'e gelmedi.

Fenerbahçe'nin Balıkesirspor'la oyuncuları Caner Erkin ve Egemen Korkmaz Atatürk Stadı'nda farklı bir heyecan yaşadı. Caner ilk 11'de sahaya çıkarken, sakatlıktan yeni kurtulan Egemen ise Balıkesir'e gelmesine karşın kadroda yer bulamadı. Ev sahibi takımın taraftar grubu 10'Kolikler "Balıkesir sizinle gurur duyuyor" diyerek iki futbolcuya moral verdi. Balıkesirspor'un eski kalecilerinden Mahir Günok'un oğlu Mert Günok da kulübede görev bekledi.

Takımla birlikte Balıkesir'e gelen, maç öncesi Fenerbahçe Futbol Okulu'nu ziyaret edip Vali Mustafa Yaman'ın yemeğine katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım cezalı olduğu için maçı Atatürk Stadı'ndan izleyemedi. Yıldırım maçı kaldığı otelden takip etti. İki takım sahaya sahaya 10 Aralık İnsan Hakları Günü öncesi "Bütün insanlar eşit ve özgür doğar" yazılı pankartla çıktı.

Balıkesirsporlu futbolseverler, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve kaleci Volkan Demirel'i maç boyunca protesto etti. İki oyuncunun topla buluştuğu her pozisyonda tribünlerden ıslıklar yükselirken, zaman zaman olumsuz tezahüratlar da yapıldı. Fenerbahçeli taraftarlar ise futbolcularına destek verdi. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Balıkesirspor Fenerbahçe 14 Mart Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title