Haberler

Balıkesirspor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları

Güncelleme:

Karşıyaka ile karşılaşacak Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Bir puanın bizi kurtaracağını düşünmüyorum" dedi.

PTT 1. Lig'de deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Bir puanın bizi kurtaracağını düşünmüyorum. Onun için kazanmamız gerekiyor" dedi.

Ertekin, Atatürk Stadı'ndaki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Karşıyaka müsabakasında hedeflerinin kesinlikle 3 puan olduğunu söyledi.

Ligde sezon sonu yaklaştığı için makasın daraldığını vurgulayan Ertekin, "Karşıyaka maçı, deplasmanda olmasına rağmen kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Bir puanın bizi kurtaracağını düşünmüyorum. Onun için kazanmamız gerekiyor. Bu çerçevede var gücümüzle mücadele edip maç sonunda 3 puanı alarak gülen taraf olmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'e doğrudan yükselme mücadelesinde puan kaybına tahammülleri olmadığını anlatan Ertekin, bitime 4 hafta kalması ve üst sıralarda puan farklarının azlığının, futbolcuları üzerinde bir baskı oluşturabileceğini ancak bunun üstesinden gelebileceklerini kaydetti.

Başarıların kolay elde edilemediğini dile getiren Ertekin, "Bir üst lige çıkmak istiyorsak hem futbolcular hem de teknik heyet, oluşabilecek baskının üstesinden gelmek zorunda. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse biz bunun altından kalkarız. Hiçbir şey kolay değil. Karşıyaka mücadelemizin zor bir maç olacağını düşünüyorum ama teknik heyet ve taraftarlar olarak sahaya kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Balıkesirspor Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title