Haberler

Balıkesirspor'da Bu Defa da Çapa Sesleri

Spor Toto Süper Lig'de ilk 5 haftada 1 galibiyet 4 mağlubiyet ve 3 puanla son sıraya demirleyen Balıkesirspor'da bir defa daha teknik adam değişikliğinin gündeme geldiği öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 5 haftada 1 galibiyet 4 mağlubiyet ve 3 puanla son sıraya demirleyen Balıkesirspor'da bir defa daha teknik adam değişikliğinin gündeme geldiği öne sürüldü.

Daha önce İsmail Ertekin'in yerine Yılmaz Vural'ın geleceği söylentileri ortaya atılırken bu defa yönetimin Fuat Çapa'ye teklif götürüldüğü iddia edildi. İddiaları yalanlayan Basın Sözcüsü Cengiz Güneş, "Fuat Çapa gündemimizde yok" derken Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, "Bu takımın kötü gidişinden mutlu olup, ellerini ovuşturanlar var. Ancak onların hevesi kursaklarında kalacak. Balıkesirspor'u güzel günler bekliyor" dedi.

ESKİ MUMLA ARANIYOR

Balıkesirspor, 38 yıl sonra yeniden döndüğü Süper Lig'de geçmişi mumla arıyor. 1975-76 sezonunda o dönemki ismi 1'inci Lig'in 2 puanlı sisteminde ilk 5 maçta 3 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 yenilgi alan Balıkesirspor, 5 puanla 9'uncu sırada yer almıştı. Kırmızı beyazlı ekip o sezon ilk 3 maçında Beşiktaş'la 1-1, Trabzonspor ve Eskişehirspor'la 0-0 berabere kalmış, Adana Demirspor'u 2-1'le geçtikten sonra Fenerbahçe'ye 3-0 yenilmişti. Bu sezon Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş'a mağlup olan Balıkesirspor, tek galibiyetini Galatasaray'dan aldı. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Ertekin Balıkesirspor Fuat Çapa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title