Haberler

Balıkesirspor'da 7 İsim Pfdk'da

Pazar günü oynanan Gençlerbirliği maçından sonra yaşanan olaylar nedeniyle Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, 3 yönetici, 1 antrenör ve 2 kulüp görevlisini tedbirli olarak, Balıkesirspor Kulübü'de saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat yüzünden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi.

Pazar günü oynanan Gençlerbirliği maçından sonra yaşanan olaylar nedeniyle Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, 3 yönetici, 1 antrenör ve 2 kulüp görevlisini tedbirli olarak, Balıkesirspor Kulübü'de saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat yüzünden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi.

Başkan Aktürk'ün yanı sıra yöneticiler Faruk Demiraslan, Zeki Çıkrıkçı ve Hasan Cengiz Güneş ile Kulüp Müdürü Uğur Erol, Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 39'uncu maddesi uyarınca hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı harekette bulunmakla suçlanırken antrenör Serkan Afacan ile kulüp görevlisi Serdar Akgül'ün de sportmenliğe aykırı davranışta bulunduğu iddia edildi. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Balıkesirspor Tuna Aktürk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title