Haberler

Balıkesirspor 93 Gün Sonra Taraftarıyla Buluştu

BALIKESİRSPOR, Eskişehirspor maçıyla birlikte tam 93 gün sonra taraftarının önüne çıktı.

BALIKESİRSPOR, Eskişehirspor maçıyla birlikte tam 93 gün sonra taraftarının önüne çıktı. Kırmızı-beyazlı ekip son olarak geçtiğimiz sezon 19 Mayıs 2016'da Alanyaspor'la Play-Off'un ilk maçında Atatürk Stadı'nda Alanyaspor'la karşılaşmış ve müsabaka 0-0 sonuçlanmıştı.

YAKLAŞIK üç aylık araya rağmen Balıkesirsporlu futbolseverlerin maça ilgisi beklenenin altında oldu. Kapalı ve maraton tribününde büyük boşluklar dikkat çekerken, kale arkaları da boş kaldı. 5 bine yakın Balıkesir sevdalısının izlediği karşılaşmada 550 Eskişehirsporlu taraftar takımlarına destek verdi.

BALIKESİRSPOR ile Eskişehirspor, son olarak iki takımın da Süper Lig'de yer aldığı 2014-15 sezonunda 25. haftada Balıkesir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelmiş, 20 Mart 2015'teki bu müsabakayı ev sahibi takım Promise Icaac (2) ve Vargas'ın (2) golleriyle 4-1 kazanmıştı.

BALIKESİRSPOR Teknik Direktörü Reha Erginer, hazırlık maçlarının büyük bölümünde ilk 11'de forma verdiği yeni transfer Daudet N'Dongala'yı Eskişehirspor randevusunda yedek soyundurdu. Tecrübeli teknik adam, N'Dongala yerine Dilaver'e ilk 11'de şans verirken, yabancı kontenjanına takılan Hırvat golcü Tadic tribüne çıktı.

EKİŞEHİRSPOR'un yeni transferi, eski Balıkesirsporlu Uğur Akdemir ile Başakşehir'den alınan Semih Şentürk 18 kişilik kadroda yer almadı. Teknik Direktör Alpay Özalan; Erkan Zengin, Uğur İnceman, Hürriyet, Bruno gibi futbolseverlerin yakından tanıdığı isimleri sahaya sürdü. Fenerbahçe'den gelen genç Hakan Çinemre maç kadrosundaydı.

BALIKESİRSPORLU taraftarlar kapalı tribünde maçtan önce kırmızı-beyazlı takımın unutulmaz futbolcularından 'Jilet Kazım' lakaplı Kazım Ergül'ün bir fotoğrafının yer aldığı 'Yüreğin sevdalıysa armaya, terin akmalı formaya' yazılı dev bir pankart açtı. Onkolikler 'Vatanına göz dikeni ez oğul' yazılı pankartla son günlerdeki terör olaylarına tepkilerini dile getirdi.

İKİ takım sahaya '15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz' yazılı pankartla çıktı. Karşılaşma öncesi Demokrasi Şehitleri için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Taraftarlar İstiklal Marşı'nın ardından "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye bağırdı.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Balıkesirspor 19 Mayıs Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
title