Haberler

Balıkesirliler Askeri Kalkışmaya Karşı Tek Yürek Oldu

Balıkesirliler askeri kalkışmaya karşı tek yürek olduBALKESİR'de, Türk Silahlı Kuvetleri'nin içerisindeki bir grup askerin yaptığı askeri darbe girişimi protesto edildi.

Balıkesirliler askeri kalkışmaya karşı tek yürek oldu

BALKESİR'de, Türk Silahlı Kuvetleri'nin içerisindeki bir grup askerin yaptığı askeri darbe girişimi protesto edildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin çağrısı üzerine yaklaşık 5 bin kişi askeri kalkışmayı protesto etmek amacıyla akşam saatlerinde Alihikmetpaşa Meydanı'nda toplandı. Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları, 15 Temmuz demokrasi bayramına sahip çıkıyoruz, Milli irade sokaklarda yazılı pankartlarla yürüdü.

Balıkesir Mehteran Takımı'nın marşları ile eşlik ettiği vatandaşlar Anafartalar ve Kızılay caddelerini izleyerek, Hükümet Caddesi'ne ulaştı. AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun da katıldığı etkinlikte halka seslenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Edip Uğur, Bazı hainler darbe teşebbüsünde bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni, Başbakanın odasını, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nü, MİT'i bombaladılar. Böyle bir hainlik olur mu Ama milletimiz dik durdu. Darbeciler bozguna uğradı. Millet dik durduğu sürece, devletine, ordusuna, iktidarına sahip çıktığı sürece bu darbe girişimleri başarıya ulaşamaz dedi.

DARBE DÖNEMİ ARTIK KAPANMIŞTIR

Başkan Uğur, AK Partilisi, Cumhuriyet Halk Partilisi, Milliyet Hareket Partilisi tüm milletvekilleri bugün Meclis tatilde olmasına karşın bir araya geldi. Tüm liderler 'biz demokrasiden yanayız' dediler. Bu ülkede darbeciler başarılı olmayacak. Darbe dönemi artık kapamıştır. Kuvvet komutanlarımız tek tek çıkıp, 'Bu çapulculara bu ülkeyi teslim etmeyiz' dediler. Bu hainlere, bu paralelcilere, Pensilvanya'ya kesinlikle geçit yok. Ne kadar darbeci varsa hepsi su yüzüne çıktı. Ne kadar hain varsa, ne kadar millet düşmanı varsa hepsi tek tek ayıklanacak. Şimdi şehitlerimiz var. Tanıdığımız yıllarca birlikte çalıştığımız Erol Kolçak'ı ve oğlunu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Mustafa Varank'ın ağabeyi İhsan Varank'ı kaybettik. İşte bu arkadaşlarımız o hainlerin kurşunlarıyla şehit oldular. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün de sabaha kadar meydanlarda olacağız diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Edip Uğur Balıkesir AK Parti Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title