Haberler

Balıkesirli Vatandaşın İsyanı: AK Parti Hile Yaptı

Güncelleme:

AK Parti'nin Balıkesir mitingindeki mahşeri kalabalığın photoshop yoluyla çoğaltıldığı ileri sürüldü.

AK Parti'nin Balıkesir mitingindeki mahşeri kalabalığın altında photoshop olduğu iddia edildi. Mitingi kalabalık göstermek için kameraların görüş açısı bayraklarla kapatılıp şehir stadı yok edilerek mitinge katılanlar kalabalık gösterilmiş.

FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE ŞAŞKINA DÖNDÜ

AK Parti'nin Balıkesir mitingindeki mahşeri kalabalığı televizyonden izleyip gazetelerdeki fotoğraflarını gören bir Balıkesirli şaşkına döndü. Çünkü fotoğraflarda görülen meydan yüzlerce metre uzunlukta görülüyordu. Ancak meydanın büyüklüğü 100 metre kadardı. Üstelik mahşeri kalabalığın görüldüğü fotoğaflarda Balıkesir Şehir Stadı bir gecede yüzlerce metre ileriye taşınmıştı. Bir Balıkesir'li vatandaş bu kadar da olmaz deyip çekilen fotoğrafları derleyip İTÜ sözlüğe yükleyerek yapılan hileyi anlattı.

"BALIKESİRLİ OLANLAR ANLAR"

İşte Balıkesirli vatandaşın ağzından AK Parti Balıkesir mitingindeki kalabalığın sırrı: "Balıkesirli olanlar rezaleti kolaylıkla anlayacaklardır. Bahsi geçen bölge okan sürücü kursunun olduğu yer. Küçücük bir alan. Onun arkasında kocaman bir KPSS kursu, sinema amatörleri derneğine ait bir bina ve evet sıkı durun burada: bir stadyum var. Ancak fotoğraftan anlaşıldığı üzere çok fazla katılım olunca stadyumu yıkmış adamlar. Bir gecede de geri dikmişler.

"MEYDANIN TAMAMI 100 METRE"

O meydanda zamanında 1 mayıs kutlardık biz. Balıkesir ağırlıklı milliyetçi sağ eğilimli olduğu için katılım çok az olurdu. Meydan o kadar küçük ve dar ki 500 kişi falan olduk mu sığamazdık alana. Kimisi foto 150 metre geriden çekilmiş falan demiş. Meydanın tamamı zaten 100 metre var yok. Fotonun çekildiği noktanın arkası demiryolu, önü stadyum. Bu tür teknoloji hadiselerinden anlamam hiç ama odağı daha uzakta gösteren bir ekipman kullanmışlar sanırım. Ufkun bittiği yere kadar da tekrar tekrar yapıştır."

İşte Balıkesirli vatandaşın fotoğraflarla anlatımı;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Balıkesir Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (795)

tastantastanabdullah@hotmail.com:

BAZI GERİ ZEKALILAR BU OYUNLARIN FARKIN DA DEYİL ..11 YIL ÖNCE İMF NİN KAPISI DA SÜRÜNEN KİMDİ,, İŞSİZLİK LE HASTANE KÖSELERİN DE KUYRUK BEKLEYEN KİMDİ.. DOKTORLAR KENDİ MUAYENEHANESİNE CAGIRIYOLAR DI HASTA BAMIYOLAR DI ..İLAÇ BULAMIYODUK ...HAVA ALANLARI OTOYOLLAR ENGELLİ VATANDAŞA BAKANA ÖDENEN PARALAR KİM VERİYO.,,,.FAZİLER 2 İDİ 4 E DÜŞTÜ ,,.MERKEZ BANKASI 21 MİLYAR DOLAR SERVETİ VARDI ŞİMDİ 130 MİLYARA DOLAR ...BUNLARI İNKAR EDEN SEREFSİZLER ZATEN OY ATMASIN ONLAR YA ALEVİ YADA VATAN HAİNİ DİR

22
106
yanıtYanıtla
ruzgarrzzzzzzz@dd.com:

okadar çaldınız birazda iş yapın.

yanıt0
yanıt0
daimaülkemisinmuhasebe@hotmail.com:

ŞEREFSİZ SİZİN GİBİLERDİR ÜLKEYİ YOLAN ÇALAN HIRSIZLAR

yanıt0
yanıt0
EDEPULANEDEProdorn@mynet.com:

salla salla merak etme artık kimse senin gibi trole inanmıyor.vatan haini sizin gibi mollalardır,geçmişe bak bakalım vatanı kimler satmış kemikçi.

yanıt0
yanıt0
ALPahmetrastan@hotmail.de:

akp eriyor arkadaşlar herkez bunun farkında mitinglerine onca insan taşımalarına ragmen acıncak durumdalar

90
25
yanıtYanıtla
scalpyucedagli@hotmail.com:

hhh. bizi guldurmen icin mi bunu yazdin.. :)) acinacak durumda olanlar sizler olcaksiniz .. sabir edin .. cok yakinda 30 martta goreceksiniz.. hemde deli olacaksiniz.ben korkuyorum ki ,o gun cok kisi , sinir krizi gecirecek. :))

yanıt0
yanıt0
alb'Eayse_ince_8744@com.tr:

rüya aleminde yaşıyosun kardeş sen hiç bişey yapmıyosan bi kaç dakka otur da mitingleri izle ..lan işleri güçleri çamur,iftira bunların çapulcular

yanıt0
yanıt0
Atilla Cenkamigo007@hotmail.de:

AKP lilerin hayatlari hile birkac vekil haric

25
86
yanıtYanıtla
ersinnnjardel_1665@hotmail.com:

ulan şaşıyorsunuzki nasıl akp ye iftira atalım nasıl karalayalım başka işinizmi yok sizin

34
77
yanıtYanıtla
refsdf@hotmail.com:

telefon görüşmeleri montajsa gereğini niye yapamıyor neyden korkuyor sorması ayıp göndersin bilimsel inceletsin bakalum monrajmıymış hahaha :=)))

yanıt0
yanıt0
Tüm 795 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title