Haberler

"Balıkesir Tarım Fuarı" Bu Yıl Kapılarını 6. Defa Açacak

Güncelleme:

6.'sının düzenleneceğini, tarım sanayisi ve hayvancılık sektöründe söz sahibi olan Balıkesir için yararlı olduğunu ifade ettiği Balıkesir Tarım Fuarına Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği vereceklerini söyledi.

Başkan Uğur, makamında kabul ettiği tarım fuarıyla ilgili heyetten yapılacak fuarla ilgili bilgiler aldı.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ile Atlas Fuarcılık Balıkesir Bölge Müdürü Mustafa Demirtaş Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret ederek, bu yıl 6.'sı düz enlenecek olan Balıkesir Tarım Fuarı hakkında bilgi verdiler. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Atlas Fuarcılık Bölge Müdürü Mustafa Demirtaş, bu yıl kapılarını 6. Defa açacak olan Balıkesir Tarım Fuarı'nın 26 Şubat – 1 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacağını bildirdi. Tarım Fuarıyla ilgili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a verdiği desteklerinden dolayı özel olarak teşekkür eden Demirtaş, "Bu yıl 6.'sını yapacağımız Balıkesir Tarım Fuarı 26 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında kapılarını açacak. Fuarla ilgili bilgi vermek için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ziyarette bulunduk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bize bu konuda çok büyük destekleri var. Ayrıca Kepsut Belediye Başkanımız İsmail Cankul'a teşekkür ediyoruz, bizim elimizden ilk tutanlardan olmuştur. Biz bu fuarı Sanayi Odası, Ticaret Odası ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yapmak istiyoruz, güzel bir fuar olmasını istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan sonsuz destek aldık, teşekkür ederiz. Balıkesir Atlas Fuarcılık organizasyonuyla fuarcılık sektöründe iki adım ileri gitti. İnşallah bunun arkası gelecek, Balıkesir'de başka fuarlar da olacak" dedi.

"100 BİN ZİYARETÇİ BEKLİYORUZ"
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul da, Kepsut ilçesi olarak Balıkesir Tarım Fuarı'na ev sahipliği yapmanın kıvancını yaşadıklarını ifade etti. Fuarın bu yıl ile birlikte son üç yıldır Kepsut'ta düzenlenmekte olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Cankul, bu yıl tarım fuarına 100 bin ziyaretçi beklediklerini açıkladı. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, "Bu sene 6.'sı düzenlenecek Balıkesir Tarım Fuarının üçüncüsünü Kepsut'ta gerçekleştireceğiz. 26 Şubat 2015 tarihinde kapılarını tüm Türkiye'ye açacak, 1 Mart'a kadar sürecek, 4 gün boyunca. Yine bizim beklentimiz olan 100 bin kişiyi Kepsut'ta ağırlayacağız, Ziyaretçiler tarım fuarını ziyaret edecek, tarımdaki teknolojik gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulacaklar. Yine dolu dolu, güzel bir fuar organize edeceğimizi umuyorum. Tüm Balıkesir'i, tüm Türkiye'yi fuara davet ediyorum" diye konuştu.

BAŞKAN UĞUR: "BALIKESİR TARIMSANAYİ VE HAYVANCILIKTA ÖNCÜ İL"

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, tarım fuarlarının başarılı geçtiğini söyledi. Heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Uğur, Balıkesir'in gerek sanayi gerekse hayvancılık bakımından Türkiye'nin öncü illerinden olduğunu belirterek Balıkesir Tarım Fuarının önemine dikkat çekti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Tarım fuarları iki yıldır Kepsut'ta yapılıyor. 6 bin metrekare kapalı pazar yeri, ilçe belediyemizin ilave ettiği 2-3 bin metrekarelik alanda yapılıyor ve çok başarılı geçiyor. Bu yıl da yine Kepsut'ta şubat sonunda gerçekleşecek. Tarım İl Müdürlüğümüzün de bu konuda destekleri var. Balıkesir tarım makinelerinde imalat ve üretim olarak önde bir şehir. Tarım ve hayvancılıkta Türkiye'yi besleyen bir il. Ben Kepsut Belediye Başkanımıza, Tarım İl Müdürümüze ve fuarı düzenleyen Atlas Fuarcılık kuruluşuna teşekkür ediyorum. Geçmişteki başarılı fuar düzenlemelerini bu yıl da yapacaklar. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği kendilerine vereceğiz. Balıkesir'imize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Edip Uğur İsmail Cankul Balıkesir Kepsut Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title