Haberler

Balıkesir'de Şiddetli Lodos

Görüntü Dökümü : - Ayvalık ilçesinde şiddetli lodos nedeniyle bazı yazlık evlerin çatılarındaki kiremitler düştü, iş yerlerinin masa ve sandalyeleri kırıldı Ayvalık ilçesinde şiddetli lodos nedeniyle bazı yazlık evlerin çatılarındaki kiremitler düştü, iş yerlerinin masa ve sandalyeleri kırıldı, seyyar satıcıların arabaları ile sahildeki küçük tekneler zarar gördü.

Görüntü Dökümü : - Ayvalık ilçesinde şiddetli lodos nedeniyle bazı yazlık evlerin çatılarındaki kiremitler düştü, iş yerlerinin masa ve sandalyeleri kırıldı

Ayvalık ilçesinde şiddetli lodos nedeniyle bazı yazlık evlerin çatılarındaki kiremitler düştü, iş yerlerinin masa ve sandalyeleri kırıldı, seyyar satıcıların arabaları ile sahildeki küçük tekneler zarar gördü.

Saatteki hızı 70 kilometreyi bulan lodos nedeniyle Aliçetinkaya Mahallesi sahilinde bağlı olan onlarca küçük balıkçı tekne zarar gördü. Altınova, Küçükköy, Sarımsaklı beldelerindeki bazı yazlık evlerin çatılarında bulunan kiremitler yola savruldu, çay bahçelerindeki masa ve sandalyeler kırıldı, park halindeki motosikletler yerlerde sürüklendi, seyyar satıcıların arabaları zarar gördü.

Tarihi evlerin çatılarından uçan kiremitler nedeniyle bazı vatandaşların hafif yaralandığı bildirildi. de kırılıp dökülerek maddi hasara yol açtı. Lodosun Edremit, Akçay, Altınoluk ve Burhaniye sahillerinde de etkili olduğu öğrenildi.

Ege Denizi'nde avlanan balıkçı gırgırlarından birçoğunun Ayvalık rıhtımına sığındığı gözlenirken, şiddetli lodos nedeniyle Yunanistan'ın Midilli Adası ile Ayvalık arasında seferler yapan yolcu vapurlarının da seferlerinin iptal edildiği belirtildi.

Lodosun şiddetini arttırması beklenirken, yetkililer de odun-kömür sobası kullanan vatandaşları karbonmonoksit gazı zehirlenmelerine karşı uyardı.

Kaynak: AA / Güncel

Ayvalık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title