Haberler

Kayıp Genç Kız, Eski Nişanlısının Evinde Bulundu

Güncelleme:

Balıkesir'de geçtiğimiz pazartesi günü kaybolan 23 yaşındaki Gizem B., jandarmanın başarılı operasyonuyla eski nişanlısının evinde bulundu.

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde geçen pazartesi günü kaybolan 23 yaşındaki Gizem B. İzmir'de bulundu. Genç kızı kaçırdığı iddia edilen eski nişanlısı S.Ş. (25) ve annesi ve Y.M.Ö. gözaltına alındı. Gizem B., saat 20.00 sıralarında, ailesinin yaşadığı Kepsut L Tipi Cezaevi Lojmanları'nın önünden kaçırılmıştı. Bulunması için sosyal medyada, "#GizemNerede?" hashtagiyle kampanya başlatılmıştı.

"ACİL GELİN, YARDIM EDİN"

Balıkesir'de polis ve jandarma ekipleri Gizem'i ararken Kepsut İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, telefonla irtibat kurmayı başardı. Jandarma yetkililerinin, "neredesin" şeklinde kısa mesaj gönderdiği Gizem, "İzmir Buca'dayım, acil gelin, yardım edin" cevabı yazdı. Jandarma ekipleri Gizem'den, Buca'da bulundukları evin adresini de öğrendi.


3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü'yle temasa geçen jandarma, konu hakkında polisi bilgilendirdi. Polis, belirtilen adreste Gizem B.'yi buldu. Kaçırdığı iddia edilen eski nişanlısı S.Ş., annesi ve onlara yardım eden Y.M.Ö. gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Kepsut İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

tugçe:

tam bir hayvannnnn bu erkekler

47
56
yanıtYanıtla
dft:

Gİzen yardım edenlerin içinde annesi de var sorun erkeklerde veya kadınlarda degil kişiliksizlikle ilgili genelleme yapilmasi da hata

yanıt35
yanıt0
sabri:

tam bir hayvannnnnn bu kadınlar. . .

yanıt24
yanıt29
tam bir erkek ;):

bak canım benim o kızın kaçırılmasına yardım eden bir kadın var, ayrıyeten yine o kızı kurtaranlar erkek akıllı ol

yanıt29
yanıt2
zafer yılmaz:

Tuğçe bunababanda dahil deyilmi

yanıt23
yanıt7
Adınızı Yazın:

onu var yha onuu yerim ben hay canım benim =)

7
51
yanıtYanıtla
Okan:

Sana muz verelim onu ye.

yanıt51
yanıt1
hdp,li:

kiz kacirmak chp, gelenegidir.

7
29
yanıtYanıtla
Türk:

Ilk defa bir terörist destekçisinden doğru söz duydum.

yanıt2
yanıt3
türk:

Lan hdp bozuntusu sizlerin geleneğide asker öldürmek demi

yanıt1
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title