Haberler

Balıkesir'de Bar Sahibi Silahlı Saldırıda Yaralandı

Güncelleme:

Balıkesir'de, alacak yüzünden çıkan tartışmada bar işletmecisi Salih Şahin'i tabancayla vurup ağır yaralayan A.Ç, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Balıkesir'de, alacak yüzünden çıkan tartışmada bar işletmecisi 55 yaşındaki Salih Şahin'i tabancayla vurup ağır yaralayan A.Ç., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Çevresinde 'Ağrılı sıvacı' olarak tanınan A.Ç., bugün saat 15.00 sıralarında aralarında alacak yüzünden husumet bulunan ve 'Meyhaneler Boğazı' olarak bilinen bölgede bar işleten Salih Şahin ile Çankaya Sokak üzerinde karşılaştı. Aralarında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Belindeki tabancasını çeken A.Ç., Şahin'e 4 el ateş etti. Şahin, karnına isabet eden tek kurşunla ağır yaralanıp yere yığılırken, olayın ardından kaçmaya çalışan A.Ç. polis ekipleri tarafından suç aleti tabancayla yakalanıp, gözaltına alındı. Ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahin, tedaviye alındı.

A.Ç.'nin de bir yıl önce Meyhane Boğazı'nda silahlı saldırıya uğradığı, ancak şans eseri yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Polis, her iki olay arasında bir bağlantı olup olmadığını araştırırken, soruşturmanı sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salih Şahin Çankaya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title